Megyei Magyar Kupa

2018.05.08. 18:50

Bronzmeccs, döntő a Király Sportlétesítményben

A Halmosi Zoltánról elnevezett labdarúgó megyei Magyar Kupa bronzmeccsét (15.00) és döntőjét (17.00) rendezik szerdán a Király Sportlétesítményben.

Tóth Gábor

A helyosztókat 15 órás kezdéssel a Kemenesmagasi (III.)-Tutitextil-Körmend VSE (II.) bronzmérkőzés nyitja 15 órakor – a Kemenesmagasitól óriási bravúr, hogy idáig eljutott. A 17 órakor kezdődő fináléban két megyei I. osztályban szereplő csapat meccsel, a Kiswire Szentgotthárd és a Sárvár FC. Papíron természetesen a listavezető Sárvár a mérkőzés esélyese, de egy meccsen azért fel lehet borítani a papírformát – vélhetően erre készül a Gotthárd. A döntő után az ünnepélyes díjkiosztón többek között a Haladás korábbi legendás válogatott labdarúgója, a sorozat névadója, Halmosi Zoltán adja át az elismeréseket. A megyei Magyar Kupa pénzdíjas, az első helyezett együttes 400, a második 200, a harmadik 100, a negyedik pedig 50 ezer forinttal gazdagodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában