KÖRKÉP

2018.05.24. 17:40

Elmaradt találkozókat pótoltak a megyei I-ben

Három elmaradt mérkőzést pótoltak szerdán a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Répcelak, a Szentgotthárd és a Király hagyta el győztesen a pályát - utóbbi kettő vendégként.

Tóth Gábor

Répcelaki Se-Petőfi Se Vasszécseny 3-0 (1-0). – Répcelak, 150 néző, vezette: Papp Á.

Répcelak: GYÉCSEK – Kossuth (Kiss T.), Barcza, NÉMETH G., HARKAI, TÓTH D., TAMÁSI, JORDÁN, VERASZTÓ, Catomio, Szabó B. Edző: ifj. Tóth Zsolt.

Vasszécseny: Janzsó – Horváth D., Devecseri (Boda), CZEGLÉDI, VISZKED, Baráth, IMRE, Balázs (Horváth Á.), Kőműves (Horváth G.), Pongrácz E., Vadász. Edző: Kozmor Ákos.

Gólszerzők: Tóth D. (2), Kiss T.

Kiegyenlített mérkőzést vívtak a csapatok. De a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazai csapat összességében megérdemelten győzte le a jó erőkből álló, jól harcoló Vasszécsenyt.

Egyházasrádóci SE-Kiswire Szentgotthárd VSE 2-3 (1-2). – Egyházasrádóc, 70 néző, vezette: Vass I.

Egyházasrádóc: Bali – Németh Martin, László, Vilics, Molnár L., Nyári, Németh Marcell, Réczeg (Móricz H.), Kazinczki (Németh Cs.), Tóth M. (Molnár I.), Krajczár (Móricz R.). Edző: Jandovics Jenő.

Szentgotthárd: Soós – Sulics, Kovács G., Kostyál (Papp V.), Sütő (Wágner), Düh (Muszka), Nagy O. (Majczán), Dancsecz, VASS, Kovács T., Sipos. Edző: Heiter László.

Gólszerzők: Molnár I., Molnár L., ill. Vass (2), Nagy O.

Az Egyházasrádóc hetek óta gödörben van, folyamatosan szenvedi el a vereségeket – a pechszéria pedig folytatódott. A vendégek jól kezdtek, bő negyedóra elteltével már 2-0-ra vezettek, és innen már nem engedték ki a kezükből a győzelmet.

Rábapatyi KSK-Király SZE 1-2 (0-2). – Rábapaty, 80 néző, vezette: Szabó II. Z.

Rábapaty: Király T. – Fehér, Balhási, Király Zs. (Pendli), Gosztolya, Dovánszki, Csupor, Kovács T., Király L., Piros, Juhász (Tóth R.). Edző: Sziffer István.

Király: Veszelinov – Sásdi, Hujber B., Németh D. (Lakosi), Kudron (Török), Vámos, Kádár (Biácsy), Kondákor, Polgár (Hujber G.), Szabó Z., Hajmási. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Piros, ill. Szabó Z. (2).

A hétvégi bajnoki sokat kivett az amúgy is szűk kerettel dolgozó házigazdából, tompán kezdte a mérkőzés. Ezt kihasználva a Király két szerencsés góllal biztos előnyre tett szert az első félidőben. Fordulás után már jobban futballozott a Rábapaty, szorossá is tudta tenni a meccset, de a Király összességében megérdemelten nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában