SZOMBATHELY

2018.05.06. 19:01

Futsal: a Bőny ellen javíthat a Haladás

Az NB I-es futsalbajnokság rájátszásának 7. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE a kötelező győzelem reményében fogadja hétfőn 18.15-kor a Bőnyt.

Tóth Gábor

Sikertelen napokat tudhat maga mögött a HVSE, kikapott a Győr (2-7), majd az Aramis (6-10) vendégeként – de így is második helyen áll a csoportjában. A sereghajtó, bentmaradásért küzdő Bőny hosszú nyeretlenségi szériát zárt le azzal, hogy az előző játéknapon legyőzte a jó erőt képviselő Veszprémet (3-0) – a diadalt már új edzővel, a Lódi Tamást váltó Máté Szilárddal érte el. A papírforma szerint a HVSE a hétfői meccs esélyese.

- Az elmúlt két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, vissza kell találnunk a helyes útra – fogalmazott Turzó József, a Haladás mestere. – A Győrtől és az Aramistól is sok gólt kaptunk, ezért az elmúlt napokban a védekezésünk minőségén próbáltunk javítani. Vannak gondjaink, sok a sérültünk, így alacsony a létszám az edzéseken. Michel biztosan kihagyja a meccset, de Sásdi, Dróth, Bencsik és Horváth Péter játéka is kérdéses. A Bőny ellen nyernünk kell, nem biztos, hogy szépen fogunk futsalozni, a lényeg a hatékonyságon lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában