amerikai foci

2018.05.24. 19:26

Hazai pályán a Crushers

A divízió I-es amerikaifutball-bajnokság 5. fordulójában a Szombathely Crushers a kötelező győzelem reményében fogadja szombaton 15 órakor a Városligeti pályán a Budapest Eagles 2 gárdáját.

Tóth Gábor

Az újonc Szombathely Crushers eddig remekül teljesít a szezonban, mind a négy bajnokiját megnyerte, kirobbanó formában várja az alapszakasz hajráját. A soros ellenfél a Budapest Eagles 2 lényegesen gyengébben teljesít, három vereség, egy győzelem a mérlege.

- Mint azt az eredményeink is mutatják, nagyon együtt van a csapat, képes teljesíteni a szezon előtt kitűzött merész célokat – fogalmazott Gerencsér Milán, a Crushers elnökhelyettese, játékosa. – Papíron mi vagyunk az Eagles elleni mérkőzés esélyesei, de a papírformát a pályán érvényesíteni is kell. A védekezésünk nagyon rendben van és a támadójátékunk is egyre hatékonyabb – joggal lehetünk bizakodóak. Ez a találkozó lesz az utolsó hazai bajnokink az alapszakaszban, szép játékkal, biztos győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat, a sportág iránt érdeklődőket. Balogh Tamás sérült, Tatár István eltiltott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában