Kétgólos vasi vereség

2018.05.27. 21:08

Nem sikerült lezárnia a párharcot a Viktória FC-nek

A női labdarúgó NB I. 5-6. helyéért zajló párharc második mérkőzésén a Haladás-Viktória FC két góllal kikapott az Astrától.

Pum András

Tóth Alexandra sokat dolgozott, de nem tudta győzelemre vezetni csapatát Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Astra-4IG-HFC-Haladás-Viktória FC 3-1 (2-0). – Üllő, 50 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés az 5-6. helyért, második találkozó, vezette: Kiss A.

Astra: Farkas – Rozmis, KRASCSENICS, Godvár, Szabó B. – Sümegi, Kubitsch (Hatala, 46.), Véninger, DIKANOVÁ – Gelb, Halászi. Edző: Dombó János.

Haladás-Viktória: Bíró – Kopcsándi, Balogh, Tálosi, Kiss Zs. (Kopcsándi, 77.) – Csidei (Harsányi, 57.), Fábián (Király, 46.), Tóth A. – Szakonyi, Siklér, ÖREG. Edző: Simon Attila.

Tóth Alexandra sokat dolgozott, de nem tudta győzelemre vezetni csapatát Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Az első félidőben a szombathelyiek birtokolták többet a labdát, ám csak kisebb helyzeteket, lehetőséget tudtak kiharcolni a hazaiak kapuja előtt. Az utolsó passzokról, beadásokról rendre lemaradtak a játékosok. Az astrások viszont kétszer lőttek kapura, mindkettőből gól született. A 22. percben Krascsenics bombázott távolról, védhetetlenül a kapuba, majd bő tíz perc múlva egy kiugratás után kettőre növelte a hazai előnyt (2-0).

Szünet után rátettek egy lapáttal a vasiak, ám újabb gólt kaptak (3-0). A 63. percben szépítettek a vendégek. Siklér-Öreg kényszerítőzés után utóbbi középről, 13 méterről, jobbal a kapu közepébe lőtt (3-1). Ezt követően a vendégek előtt több nagy helyzet is adódott, ám ezek egytől egyig kimaradtak.

Gólszerzők: Krascsenics 2 (22., 33.), Dikanóvá (56.), illetve Öreg (63.).

Simon Attila: – Sajnos ma rossz fizikai állapotban voltak a lányok és több nagy hibát is elkövettek, ezért nem tudtunk nyerni.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában