foci

2018.06.26. 07:00

Mesterlövészek, kiesők a megyei I. osztályban

A celldömölki Németh József végzett a megyei I. osztály góllövőlistájának az élén. A Vasszécseny, az Ikervár és a Rábapaty kieső helyen zárta a 2017/2018-as szezont.

A gólkirály Németh József celli színekben megszerezte 200. találatát is Fotó: Celldömölki VSE

 

A gólkirály Németh József celli színekben megszerezte 200. találatát is Fotó: Celldömölki VSE

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság gólkirálya a celliek rutinos játékosa, Németh József lett. A 34 esztendős „őscelli” támadó 32 alkalommal talált az ellenfelek kapujába – ez kifejezetten remek mutató, ugyanis a mezőny csapatai 30 bajnokit vívtak. Másodikként a bajnok Sárvár FC ugyancsak sok nagy csatát megélt játékosa végzett: Koronczai Roland 28 gólt rúgott. A góllövőlista harmadik helyére a Körmendi FC támadója, Niksz Tamás ért oda a maga 26 találatával. A Sárvár feljutott az NB III-ba, jövőre a harmadosztályban folytatja. A kiírás szerint a Vasszécseny, az Ikervár és a Rábapaty esett ki – ami nem jelenti azt, hogy búcsúzik is. A megyei II. osztály bajnokcsapatai közül a Csepreg és a Kemenesalja rendelkezik megyei I. osztályú licenccel. A Tutitextil Körmend VSE nem kíván feljebb lépni, marad a megyei II. osztályban. Július 2-a a nevezési határidő a 2018/2019-es szezonra, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának munkatársai majd csak ezután tudnak pontosabb információkat adni a csoportok létszámáról, a csoportbeosztásokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában