amerikaifoci

2018.07.27. 18:11

Ketten a keretben

Bekerült a magyar amerikaifutball-válogatott bő keretébe a Szombathely Crushers bajnokcsapatának két játékosa, Rozmann Ferenc és Horváth Balázs.

Tóth Gábor

Rozmann Ferenc ismét bizonyíthat a válogatott szakmai stábjának Fotó: Crushers

A magyar amerikaifutball-válogatott szakmai stábja az elmúlt hétvégén Budapesten tartott válogatót. A játékosok egy részét a klubcsapatok edzői jelölték ki, másokat a nemzeti csapat edzői hívtak meg, de számos olyan jelentkező is akadt, akik saját maga próbált szerencsét. Az eseményre érkezőkre két kemény edzés várt, a posztjuknak megfelelő feladatokon kellett bizonyítaniuk, hogy érdemesek a címeres mezre.

Rozmann Ferenc ismét bizonyíthat
a válogatott szakmai stábjának
Fotó: Crushers

A divízió I-ben veretlenül bajnok Szombathely Crsuhers színeit öt játékos, Horváth Balázs, Rozmann Ferenc, Bökfi Kornél, Gálos Márk és Gerencsér Milán képviselte a kiválasztón. Végül ketten kerültek be a bő, 75 fős keretbe, a támadófalban használható Rozmann Ferenc, valamint rúgójátékosként Horváth Balázs – a játékosokat a napokban értesítette ki a döntésről a válogatott technikai stábja. A Győr Sharks profi csapatában is szereplő Rozmann már korábban is dolgozott a válogatottal, Horváth viszont abszolút újonc. A bő keretre még vár egy székesfehérvári edzőtábor, a szakmai stáb majd azután szűkíti a létszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában