A Szuperligában folytathatják

2018.07.20. 20:10

Tenisz: győzelemmel fejezte be a bajnokságot a Kőszegi SE

Győzelemmel zárta az alsóházi rájátszást a Kőszegi SE szuperligás teniszcsapata, így megőrizte tagságát az élvonalban.

Tóth Gábor

Szappanos Márton nagy formában játszott

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A Kőszegi SE a szuperligás tenisz csapatbajnokság alapszakaszában először kikapott a Pasarét vendégeként (3–4), majd hazai pályán az MTK-tól (2–5), zárásként viszont otthon legyőzte az FTC Diego együttesét (4–3). Így a rájátszást az alsóházban kezdhette meg, pénteken a jó erőt képviselő Budaörsöt látta vendégül.

Szappanos Márton nagy formában játszott
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Kőszegi SE–Budaörsi SC 5–2 – Kőszeg, 200 néző, Szuperliga tenisz csapatbajnokság.

Győztek: Bartakovics M.– Enyedi J., Szappanos M., Bartakovics M., Sardu D., Csontos B. Bár az eredmény nem sejteti, izgalmas, kiélezett mérkőzésekkel tarkított összecsapást vívtak a felek. A Budaörs nem adta olcsón a bőrét, ám végül a Kőszeg megérdemelten nyert. Színvonalas meccseket láthatott a lelkes közönség. – Fontos, egyben megnyugtató győzelmet arattunk, mert ezzel a diadallal teljesítettük a legfontosabb célkitűzésünket, megőriztük szuperligás tagságunkat – fogalmazott elégedetten a Kőszegi SE csapatvezetője, Koltay Árpád. – A két légiósunkra ezúttal sem számíthattunk, Jarc Rok betegség, Sven Lah pedig sérülés miatt hagyta ki a fordulót. De akik pályára léptek helyettük, azok bizonyították, hogy itt a helyük a csapatunkban. Több mérkőzést már nem kell vívnunk, véget ért számunkra a 2018-as szuperligás szezon. Összességében jó szájízzel zártuk a bajnokságot, hiszen az utolsó két összecsapásunkat megnyertük, ráadásul a csapatunk napról napra, meccsről meccsre fejlődött, csiszolódott össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában