sárvár 50

2018.08.17. 18:50

A Fradi öregfiúival csapnak össze a sárvári focisták

Ötven éve avatták várossá Sárvárt – a jubileum alkalmából hétfőn 15.30-kor a Sárvári Kinizsi öregfiúkcsapata gálamérkőzést vív a Ferencváros veterán labdarúgóival.

Tóth Gábor

Ötven éve a Ferencvárossal ünnepelte várossá válását a Sárvár, akkor az NB III-as Kinizsi 6000 (!) néző előtt 7–1-re kapott ki az aktuális bajnoktól – a hazai gólt Rozmán János rúgta. Az 50 éves jubileumon ismét a Fradi a vendég. A 2x30 perces gálameccsnek hétfőn 15.30-kor a Sárvár FC sporttelepe ad otthont, a belépés ingyenes – várják a szurkolókat. Az FTC névsora: Nagy Gábor, Szűcs Mihály, Rab Tibor, Szeiler József, Keller József, Balogh Zoltán, Bognár Zsolt, Nyilas Elek, Fischer Pál, Dukon Béla, Jagodics Zoltán, Józsi György, Holló Richárd, Bánki József (csapatvezető). A Sárvári Kinizsi névsora: Haraszti Zsolt, Simon László, Imre Gábor, Horváth Tibor, Ódor Csaba, Szár Csaba, Szali Csaba, Illés Béla, Kondor Tamás, Kiss Szabolcs, Takács Kálmán, Horváth Zoltán, Gaál Tibor, Fodor Sándor, Kovács Balázs, Stieber Gábor, Joó András, Gombás Béla, Horváth Gyula játékosok, Stieber József, Takács Árpád edzők, Varga Jenő, Németh József menedzserek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában