hamarosan kustánszegen

2018.08.07. 21:37

Érmes vasi roncsderbisek: Augusztus 19-én zárják az országos bajnokságot

Az ötödik idei futammal, szép vasi eredményekkel folytatódott az országos roncsderbibajnokság.

Tóth Gábor

A női futam egyik látványos ütközése, Molnárné Juhász Henrietta (641) és Novák Beatrix (671) összecsapása

Fotó: Kámán András

Rábatöttös, Nagypáli, Szombathely és Gyenesdiás után a Siófokhoz közeli Ádánd adott otthont az országos roncsderbibajnokság soros, ötödik versenyének. Az újabb balatoni helyszín népes mezőnyt vonzott, 64 versenyző állt rajthoz – többen több kategóriában is neveztek. A vasi színeket az Auto-Crash Szombathely SE, az Autó Sport Klub Rum, valamint a Speed Car Auto Motor Sportegyesület Vép képviselte. A nagy meleg okozott nehézségeket a pilótáknak, de a vegyes, aszfaltos és murvás pályával is meg kellett küzdeniük – az aszfalton bizony csúszkáltak az autók. De öszszességében látványos, színvonalas versenyt láthatott a szép számú, kiváló hangulatot teremtő közönség – és a szervezés is tökéletesre sikeredett.

A női futam egyik látványos ütközése, Molnárné Juhász Henrietta (641) és Novák Beatrix (671) összecsapása

Vasi érmesek, szuperfutam: 1. Németh Frigyes (Szombathely), 2. Sporeth Roland (Szombathely). Épített kategória: 2. Vendli Gábor (Szombathely). Széria nagy: 1. Németh Frigyes (Szombathely), 2. Sporeth Roland (Szombathely), 3. Csercsics Dániel (Vép). Széria kicsi: 1. Lakatos Róbert (Vép), 2. Hetyei Patrik (Vép), 3. Sinka Béla (Szombathely). Széria közép: 1. Korándi Balázs (Szombathely), 2. Kövér Zoltán (Vép), 3. Horváth László (Vép). Lada: 1. Barbalits Benjámin (Rum), 2. Vámos Dániel (Szombathely), 3. Fülöp Attila (Szombathely). Női: 2. Nagy Noémi (Vép), 3. Horváthné Magyar Barbara (Vép). Ifi : 3. Juhász Ferdinánd (Szombathely). Trabant: 1. László Dániel (Rum). Amatőr: 1. ifj. Horváth István (Vép), 2. GyóAcsi Rajmund (Szombathely), 3. Csercsics Dorina (Szombathely). A következő, 6. futam: augusz tus 19., Kustánszeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában