vasi mérkőzések

2018.08.08. 19:38

Folytatják és kezdik is a Magyar Kupát

A labdarúgó országos Magyar Kupa a második forduló mérkőzéseivel folytatódik és kezdődik a kupa Halmosi Zoltánról elnevezett megyei sorozata is.

Tóth Gábor

A labdarúgó Magyar Kupa országos sorozatának első körében a Csepreg 1–0-ra legyőzte a Király SZE gárdáját, ám a csepregi kispad a megengedett három helyett ötöt cserélt, így az MLSZ Vas Megyei Igazgatósága hivatalból eljárva az eredményt megváltoztatta, 3–0-ra a Király javára írta – a Csepreg kiesett, helyette a Király SZE jutott tovább.

Az országos sorozat második fordulójában csak három mérkőzést rendeznek, három kisorsolt csapat – a Kőszeg, a Szarvaskend (II.) és a Szentgotthárd – erőnyerőként továbbjutott a harmadik fordulóba. Azért alakult így, mert Vas megye három csapatot adhat a főtáblára. Ez a létszám az augusztus 22-ére kiírt harmadik forduló után ki is alakul. Az első fordulóban kiesett csapatok a megyei sorozatban javíthatnak.

Országos Magyar Kupa, 2. forduló, szombat, 18.00: Király SZE–Rum, Vasvár– Körmend, Schott Lukácsháza–Ikervár. A Halmosi Zoltánról elnevezett Magyar Kupa megyei sorozata most hétvégén kezdődik – igaz, egy meccset már csütörtökön lejátszanak. A második forduló mérkőzéseit – akárcsak az országos sorozat harmadik körét – augusztus 22-én rendezik. Megyei Magyar Kupa, 1. forduló, csütörtök, 18.30: Kőszegfalva–Tutitextil-Körmend VSE. Szombat, 18.00: Keléd–Mersevát, Izsákfa–Püspök molnár i, Jákfa–Uraiújfalu, Kenyeri–Répcelak, Nemeskocs– Sitke, Boba–Gencsapáti, Gersekarát–Rábatótfalu, Rábahídvég–Vép, Gyöngyösfalu–Celldömölk, Gyöngyöshermán–Szentkirály–Vasszécseny, Felsőcsatár–Csepreg, Vasalja–Viszák, Ivánc–Nádasd, Máriaújfalu–Rábapaty, Rönök–Balogunyom, Pankasz–Bajánsenye, Rábagyarmat–Csákánydoroszló, Mag y a r s z e c s ő d – Kö r m e n d i Téglagyár, Szakonyfalu–Ják, Tápláni KSK–Jánosháza. Vasárnap, 18.00: Alsóújlak– Nagyrákos, Mesteri–Gérce-Vásárosmiske, Ostffyasszonyfa–Kemenesalja, Répcevölgye-Bő–Perenye, Nagysimonyi–Vasasszonyfa, Kemenesmagasi–Acsád-Meszlen, Simaság–Vassurány, Heg yh á t- S ót o ny – Pe c öl , Csény–Sorkifalud, Ölbő– Bük, Rábasömjén–Tanakajd, Telekes–Szombathelyi Spari, Cák–Bozsok, Nemeskolta–Söpte, Újperint–Szeleste-Pósfa, Bucsu–Honvéd Sé, Oszkó-Győrvár–Szentpéterfa, Torony–Zanat, Gasztony– Nárai, Magyarlak–Alsószölnök, Őrimagyarósd–Őriszentpéter, Csörötnek–Egyházasrádóc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában