a vendégek nyertek

2018.08.23. 21:30

Sárvár–Ferencváros gálameccs – Gólgazdag mérkőzést játszottak az öregfiúk

Komoly közönségsikert aratott a Sárvári Kinizsi és az FTC öregfiúk labdarúgó-gálameccse.

Tóth Gábor

Fő a barátság! Közös képen a Sárvári Kinizsi és az FTC öregfiúi

Fotó: Pajor András

Ötven éve avatták várossá Sárvárt. Akkor az NB III-as Sárvári Kinizsi gálamérkőzésen látta vendégül az aktuális magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapatát (a Fradi 7–1-re nyert a 6000 néző előtt rendezett találkozón). Az 50 éves jubileum alkalmából ismét az FTC, a zöld-fehérek öregfi úk csapata lépett pályára a sárvári sporttelepen. A hazaiak udvarias vendéglátónak bizonyultak, ismét 7–1-re kaptak ki – de nem az eredményen volt a hangsúly. A találkozóra – a 36 fokos hőség ellenére is – több mint ezer néző látogatott ki, remek hangulat fogadta a pályára lépőket. A mérkőzés elején Kondora István polgármester köszöntötte az 50 évvel ezelőtti mérkőzés helyi szereplőit.

Fő a barátság! Közös képen a Sárvári Kinizsi és az FTC öregfiúi
Fotó: Pajor András

A hazai együttes Illés Béla vezetésével lelkesen, olykor látványosan futballozott a 2×30 perces meccsen, de az összeszokottabb, volt válogatottakat felvonultató FTC végül biztosan nyert. A belépés ingyenes volt, a nézők adományait a szervezők a Sárvár FC utánpótlásának ajánlották fel. Sárvári Kinizsi öregfi úk– Ferencvárosi TC öregfi úk 1–7 – Sárvár, 1100 néző, labdarúgó-gálamérkőzés, vezette: Bíró O. Sárvár: Simon (Haraszti) – Fodor (Imre), Szár (Kondor), Horváth T., Stieber G. (Takács K.), Kiss, Horváth Z. (Gombás), Szalai (Kovács), Joó (Horváth Gy.), Gaál, Illés. Edző: Stieber József. FTC: Nagy G. – Szűcs, Balog, Keller, Bognár (Rab), Holló (Szalai), Máté, Józsi, Jagodics (Dukon), Nyilas (Bánki), Fischer (Szeiler). Gól Gaál, ill. Nyilas 2, Fischer, Józsi, Szeiler, Holló, Jagodics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában