DELNICE

2018.08.07. 19:25

Vasi tájfutók éremgyűjteménye – Az Alpokalja Szabadidősport Egyesület jól szerepelt

Jól szerepeltek az Alpokalja Szabadidősport Egyesület tájfutói a horvátországi Croatia Open elnevezésű nemzetközi tájfutóviadalon. Egy-egy arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek a vasi versenyzők.

Pum András

A dobogó tetején zászlóval a kezében Bognár Zoltán

Fotó: Szalay Levente

 

A dobogó tetején zászlóval a kezében Bognár Zoltán
Fotó: Szalay Levente

Összesen 24 ország tájfutói vettek részt a közel egy héten át tartó, hatnapos, horvátországi Croatia Openen, melyen az Alpokalja Szabadidősport Egyesület versenyzői is rajthoz álltak. Számukra a hét egyben kiváló edzőtábor is volt: kihasználva ugyanis a Delnice környéki karsztvidék különleges technikai kihívást jelentő terepeit, a délelőtti futamok mellett délután és a pihenőnapokon sem pihentek. Ellenkezőleg: a versenyek mellett extra edzéseket teljesítettek. A hatnapos viadalt az Alpokalja Szabadidősport versenyzője, Bognár Zoltán a 17–20 éves fi úk mezőnyében magabiztosan nyerte. Míg az M14 kategóriában csapattársa, Veszelszki Márton csupán fél perccel maradt le a második helyről, így végül bronzérmet szerzett. A szenior nőknél is jól szerepeltek az alpokaljások, Juhász Júlia ezüstérme tette ugyanis teljessé a vasiak fényesen csillogó éremgyűjteményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában