5. forduló

2018.09.13. 21:21

Folytatódik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság

Az 5. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság. Akadnak érdekes párosítások a menetrendben.

Kelemen Attila, Tóth Gábor

Tóth Attila és a Spari a Bozsok vendégeként folytatja a bajnokságot

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Megyei I.

Az éllovas Celldömölk Ikerváron lép pályára. Az üldöző Lukácsháza pedig a mindenkire veszélyes Vas­szé­cseny otthonában próbálja meg begyűjteni a három pontot. A jól rajtoló Rábapatyot az ugyancsak jó formában lévő Csepreg fogadja. A múlt heti elbukott rangadó után a Körmend hazai pályán javíthat. A sereghajtó Répcelak alsóházi derbin fogadja a Jánosházát – két még nyeretlen csapat lép pályára. A Vasvár a Rum vendégeként próbálja meg folytatni a jó szereplését – de a hazaiaknak is kellenek a pontok.

Az 5. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Répcelaki SE–Jánosháza VSE (Tóth R.), Szentgotthárdi VSE–Király SZE (Szabó II. Z.), Kőszegi FC–Egyházasrádóc SE (Szabó I. Z.), Körmendi FC–Vép VSE (Horváth P.). Vasárnap, 16.30: Petőfi SE Vasszécseny–Schott Lukácsháza SE (Szabó III. Z.), ÖTE Ikervár–Celldömölki VSE-Vulkánfürdő (Radasics Cs.), Csepregi SE–Rábapatyi KSK (Mórocz Gy.), Rum KSC–Vasvár VSE (Bedi T.).

Tóth Attila és a Spari a Bozsok vendégeként folytatja a bajnokságot
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Megyei II., Észak

A II. osztály északi csoportjában a Gérce-Vásárosmiske–Bük-találkozó lehet a forduló rangadója. Az eddig – és egyedüliként – százszázalékos listavezető Gérce azt a Büköt látja vendégül, amely a múlt heti kisiklása nélkül pontegyenlőséggel a tabella élén állna. Nem könnyű feladat, de a Haraszti-csapat ellen szeretnék kiköszörülni az Uraiújfalu elleni csorbát. A Gencsapáti püspökmolnári vendégszereplésére is felhívnánk a figyelmet. Mindkét csapat többre hivatott a tabella 13–14. helyénél. Mindkét gárda szezonbeli második győzelméért lép pályára. A gólokban gazdag mérkőzéseket játszó Sé a sereghajtó – és első pontjáért küzdő – Sitkét fogadja.

Az 5. forduló menetrendje, vasárnap, 16.30:

Honvéd Sé–Sitke (Gacs P.), Söpte–Pecöl (Farkas G. F.), Bozsok–Elektromol Spari (Busi L.), Gérce-Vásárosmiske–Bük (Szabó II. Z.), Uraiújfalu–Kemenesalja (Horváth Á.), Szeleste-Pósfa–Ölbő (Mónos J.), Zanat-Mersevát (Samu Cs.), Püspökmolnári–Gencs­apáti (Hérincs Cs.).

Megyei II., Dél

A csoportban négy szombati mérkőzést rendeznek – ez néhány csapat összeállítását vélhetően erősen befolyásolja. Az élmezőny csapatai elvileg begyűjthetik a három pontokat, igaz, ellenfél is lesz a pályán, akik majd megpróbálják borítani a papírformát. Érdekes mérkőzésnek ígérkezik a Tanakajd–Balogunyom-összecsapás, bár a vendégek az idén nem örvendenek túl jó formának. A sereghajtó Viszák szabadnapos.

Az 5. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Tutitex­til-Körmend VSE–Rá­batótfalu (Szabó III. Z.), Gyöngyöshermán-Szentkirály–Felsőcsatár (Sály K.), Bajánsenye–Szentpéterfa (Papp Á.), Tanakajd–Balogunyom (Bazsó F.). Vasárnap, 16.30: Club Walnut-Nádasd–Ják (Németh L.), Nárai–Csákánydoroszló (Sály K.), Szarvaskend–Körmendi Téglagyár (Papp Á.), Őriszentpéter–Tápláni KSK (Pungor Z.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában