Döntetlen Celldömölkön

2018.09.10. 21:30

Nagy csatát vívtak a vasiak a Honvéd Szondi SE-vel

A férfi NB I-es asztalitenisz-bajnokság nyitófordulójában a Celldömölk II. döntetlennel kezdett.

Pum András

Baranyai Domonkos két meccset nyert

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Celldömölki VSE-Jufa Hotels II.–Honvéd Szondi SE 9-9. – Alsósági sportcsarnok, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Baranyai, Iván B.–Domokos, Both 3:1, Fekete, Palatinus–Jakab, Engelmann 1:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Fekete–Engelmann 3:0, Palatinus–Domokos 3:1, Baranyai–Both 3:2, Iván B.–Jakab 0:3. (4-2). 2. forduló: Fekete–Domokos 3:0, Palatinus–Both 2:3, Baranyai–Jakab 0:3, Iván B.–Engelmann 1:3 (5-5). 3. forduló: Fekete–Both 3:0, Palatinus–Jakab 0:3, Baranyai–Engelmann 3:2, Iván B.–Domokos 2:3

(7-7). 4. forduló: Fekete–Jakab 1:3, Palatinus–Engelmann 3:0, Baranyai–Domokos 1:3, Iván B.–Both 3:1 (9-9).

Baranyai Domonkos két meccset
nyert
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A párosoknál a fiatal Baranyai–Iván páros fontos győzelmet aratott, majd az első körben Fekete, Baranyai és Palatinus is nyert, így a celliek 4-2-re elhúztak. A második körben viszont a vendégek voltak jobban, 5-5-ről indult a harmadik forduló. Palatinus mérkőzéslabdáról váratlan vereséget szenvedett, viszont Baranyai döntő szettben, 2-6-ról nyerni tudott – 7-7-tel zárult a kör. Az utolsó felvonásban a két első ember – Fekete Soma és Jakab Gábor – csatáját a vendégek játékosa nyerte, így a meccs során először vezetett a Honvéd Szondi (7-8), ám Palatinus egyenlített (8-8). A két fiatalra maradt a döntés, Iván bravúros győzelmet aratott Both Levente ellen, viszont Baranyai attól a Domokostól kapott ki, akit már korábban többször is legyőzött. Összességében a több mint négy órán át tartó küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. Győzött: Fekete 3, Palatinus 2, Baranyai 2, Iván B. 1, Baranyai–Iván, illetve Jakab 4, Domokos 2, Engelmann 1, Both L. 1, Jakab–Engelmann.

A Tatai AC–Szombathelyi AK mérkőzést október 7-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában