Labdarúgás

2018.10.25. 19:53

Lukácsháza–Király rangadó a megyei I-ben

A hétvégén folytatódik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság – remek meccsekre van kilátás.

Kelemen Attila, Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

Megyei I.

A 11. forduló rangadóján a 2. helyen álló Lukácsháza a kirobbanó formában menetelő, a dobogót megcélzó Király SZE együttesét fogadja. Nehéz tippelni a győztesre, hiszen mindkét csapat gólerősen futballozik, remek őszt fut. Az éllovas Celldömölk a mindenkire veszélyes, ám az utóbbi hetekben megtorpanni látszó Vasvár vendégeként igyekszik megőrizni a veretlenségét. Az elmúlt játéknapon a piros lapokkal alaposan megszórt Egyházasrádóc Rábapatyon vendégeskedik – két közvetlen rivális csatázik. Komoly a tétje a Répcelak–Ikervár alsóházi rangadónak.

A 11. forduló menetrendje, szombat, 14.00: Vasszécseny–Körmend (Hollósi G.), Répcelak–Ikervár (Kondor T.), Szentgotthárd–Kőszeg (Horváth P.), Schott Lukácsháza–Király (Papp Á.). Vasárnap, 14.00: Rábapaty–Egyházasrádóc (Mórocz Gy.), Vasvár–Celldömölki VSE-Vulkánfürdő (Bedi T.), Csepreg–Vép (Mónos J.), Rum–Jánosháza (Talabér N.).

Megyei II. észak

A tabella első két helyén álló csapatok közül az éllovas Bük idegenben, a 2. Söpte hazai környezetben igyekszik begyűjteni a három pontot – utóbbira vár nehezebb feladat. Hiszen míg a BTK a 14. Mersevát ellen lép pályára, addig a Söpte az ellen az Uraiújfalu ellen veszi fel a harcot, amely az elmúlt fordulókban komoly skalpokat gyűjtött. Többek között a Gércét és a Szelestét is legyőzte. És ha már ennél a két alakulatnál tartunk: a Szeleste-Pósfa–Gérce-Vásárosmiske rangadó is parázs játékot ígér.

Fotó: Szendi Péter

A 11. forduló menetrendje, vasárnap 14 óra: Honvéd Sé–Bozsok (Horváth P.), Söpte–Uraiújfalu (Gaál Á.), Szeleste-Pósfa–Gérce-Vásárosmiske (Szabó P.), Sitke–Ölbő (Tóth R.), Mersevát–Bük (Sebesi P.), Gencsapáti–Kemenesalja (Szabó I. Z.), Zanat–Elektromol Spari (Molnár T.), Püspökmolnári–Pecöl (Horváth Á.).

Megyei II. dél

A játéknap rangadója a Gyöngyöshermán–Nádasd párosítás – a 3. fogadja a 4. helyezettet. Nagy csatát ígér a Táplán–Tanakajd szomszédvári derbi. Klasszikus alsóházi összecsapáson szurkolhatnak a Téglagyár–Csákánydoroszló párosítás nézői.

A 12. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Gyöngyöshermán-Szentkirály–Club Walnut-Nádasd (Szabó II. Z.), Bajánsenye–Tutitextil Körmend VSE (Bíró O.). Vasárnap, 14.30: Őriszentpéter–Nárai (Hollósi G.), Tápláni KSK–Tanakajd (Boda Gy.), Szentpéterfa–Viszák (Hérincs Cs.), Felsőcsatár–Balogunyom (Harcsár R.), Körmendi Téglagyár–Csákánydoroszló (Papp Á.), Ják–Rábatótfalu (Szabó III. Z.). A Szarvaskend szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában