Mind a négy aranyérmes

2018.10.07. 20:49

Nagy formában bunyóztak a Skorpió BC fiatal sportolói

Remekül szerepeltek, négy aranyéremmel tértek haza a szombathelyi Skorpió Box Club bunyósai a 8. Testvérvárosok Kupája elnevezésű nemzetközi ökölvívótornáról.

Tóth Gábor

Balról Oláh-Vadász Antónia, Oláh-Vadász Zoltán, Pörge Bálint, Muhovits Milán, Varga Botond és Varga Roland Fotó: Skorpió BC

A rangos, háromnapos tornán négy nemzet (magyar, szlovák, szerb, horvát) sportolói vettek részt, 33 egyesület 135 ökölvívója lépett ringbe – korosztályos és felnőtt meccseket is rendeztek. A népes, erős mezőnyben a Skorpió BC bokszolói képviselték a vasi, szombathelyi színeket. Nem is akárhogyan, ugyanis Oláh-Vadász Zoltán (serdülő, 52 kg), Oláh-Vadász Antónia (junior, 48 kg), Muhovics Milán (junior, 57 kg) és Pörge Bálint (junior, 64 kg) is aranyérmet szerzett.

Balról Oláh-Vadász Antónia, Oláh-Vadász Zoltán, Pörge Bálint, Muhovits
Milán, Varga Botond és Varga Roland Fotó: Skorpió BC

Oláh-Vadász Zoltán ráadásul kiérdemelte a legtechnikásabb bunyósnak járó különdíjat a korosztályában. Továbbá a Skorpió BC a csapatversenyben az előkelő harmadik helyen végzett. – Nagy formában bunyóztak a tanítványaim, egyetlen mecscsen sem volt kérdéses, hogy jobbak, mint a riválisok – jelezte Varga Roland, a Skorpió BC trénere. – Büszke vagyok a szép eredményekre, a kis csapatunkkal egy erős tornán képviseltük méltóképpen Szombathely színeit – igaz, komoly munkát is fektettünk a felkészülésbe. Örvendetes a kirobbanó forma, mert komoly erőpróbák várnak még ránk az idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában