Nem lesz könnyű

2018.10.26. 19:31

NB III.: Komáromban a Sárvár FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár a remek szezont futó Komárom vendégeként lép pályára vasárnap (13.30).

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A Sárvárhoz hasonlóan újonc Komárom kifejezetten remek szezont fut. A volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter által irányított és többek között a volt válogatott, korábbi Haladás-támadó Kenesei Krisztiánt is felvonultató alakulat a dobogóért küzd.

Komárom VSE–Sárvár FC (vasárnap, 13.30).

Bojan Lazic: – Egy jó minőséget képviselő, ütőképes, lendületben lévő, magabiztos csapat lát minket vendégül. A Komárom hatékonyan támad, nem kell neki sok helyzet egy gólhoz – és életveszélyes pontrúgásból. Játssza a futballt, de tud védekezni is. Egy jó szakmai stáb által irányított komplett, szervezett, egységes együttes. De persze azért nem verhetetlen. Szervezett és agresszív játékot várok a csapatomtól. Ha úgy futballozunk Komáromban, ahogyan tudunk, ha viszontlátom a pályán a fiúktól azt, amit nap mint nap gyakorlunk, akkor begyűjthetjük a három pontot. Mert természetesen a győzelemért utazunk! Hiányzónk nincs. Az elmút héten is idegenben játszottunk, a Szabadkikötő otthonában kaptunk ki 1-0-ra. Máris itt a lehetőség a javításra – képesnek tartom a csapatomat a bravúrra, a győzelemre. Becsülettel felkészültünk, tudjuk, hogy mit kell játszanunk, azt is, hogy nehéz meccs vár ránk, de bizakodó vagyok.

A várható összeállítás: Horváth B. – Maráczi, Nyírő, Pados, Horváth A. – Potyi, Kun – Pető, Skriba, Hoós – Koronczai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában