A Kecskemét lesz a vendég

2018.10.25. 18:17

Nehéz pénteki mérkőzésre készül a Körmend

A KTE-Duna Aszfalt együttesével játszik az Egis Körmend a hazai bajnokság 5. fordulójában. A találkozó pénteken 17 órakor kezdődik (M4 TV).

Tóth Judit

A horvát center, Mario Dalas másodszor léphet hazai közönség előtt pályára

Fotó: Szendi Péter

Némileg hasonlít a Körmend és a Kecskemét eddigi mérlege. Hazai pályán mindkét együttes hibátlan az idei bajnokságban, a vasiak előbb az Albát, majd a Sopront győzték le saját közönségük előtt. Forray Gábor csapatának is jobban megy otthon, nyert a Pécs és a DEAC ellen is. Idegenben azonban más a helyzet, a Körmend botlott Debrecenben és Pécsett, míg a KTE Székesfehérváron és Zalaegerszegen maradt alul.

A pénteki Kecskemét elleni találkozón még Bojan Hristovski másodedző dirigálja a piros-feketéket. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy a vezetőedző, Antonis Constantinides nem ül a kispadon. A szakember eltiltása október 31-én lejár, így november 4-én, a Jászberény elleni találkozón már ott lehet csapatával. Bojan Hristovski elmondta, hogy a csapat kemény munkával készült a KTE elleni meccsre, ami egyáltalán nem ígérkezik egyszerűnek.

A horvát center, Mario Dalas másodszor léphet hazai közönség előtt pályára
Fotó: Szendi Péter

– A videóelemzéseken láthattuk, hogy a Kecskemét jó csapat. Részletesen feltérképeztük pénteki ellenfelünk játékát, tudjuk, mi az, amit nagyon jól csinálnak és azt is, hogy hol lehet megfogni őket. Ezek alapján terveztük meg a saját játékunkat. Úgy látom, hogy a Kecskemétnél mindenki jó formában van, ezért küzdelmes meccsre számítok. Kicsit szokatlan a játékuk, mert a hátvédek sokat mozognak, sokat futnak, de készültünk erre is. Ugyanakkor nagy előnyt jelenthet számunkra, ha ugyanolyan fergeteges támogatást kapunk a szurkolóinktól, mint az előző mérkőzésünkön. Ezzel nagyon sokat segítettek nekünk, és úgy vélem, erre szükség lesz pénteken este is – zárta szavait Hristovski.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában