Nem volt esélyük a vasiaknak

2018.10.09. 08:54

Tatán szerepelt a Szombathelyi AK-Sportiskola együttese

Az NB I-es férfiasztalitenisz-bajnokság 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Szombathelyi AK-Sportiskolának nem volt esélye a pontszerzésre.

Pum András

Tatai AC–Szombathelyi AK-­Sportiskola 10-4. – Tata, NB I-es férfiasztalitenisz-mérkőzés.

Németh Dávid jól játszott, három meccset nyert
Fotó: Farkas Attila

Páros: Bedő, Sipos–ifj. Szarka, Nagy M. 3:1, Nagy B., Krebs–Németh D., Szarka Zs. 3:2 (2-0). Egyéni, 1. forduló: Bedő–Németh D. 1:3, Sipos–Szarka Zs. 3:1, Nagy B.–Nagy M. 3:0, Krebs–ifj. Szarka T. 2:3 (4-2). 2. forduló: Bedő–Szarka Zs. 3:0, Sipos–Nagy M. 3:0, Nagy B.–ifj. Szarka T. 3:0, Krebs–Németh D. 0:3. (7-3). 3. forduló: Bedő–Nagy M. 3:0, Sipos–ifj. Szarka T. 3:0, Nagy B.–Németh D. 0:3, Krebs–Szarka Zs. 3:1 (10-4).

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzésen mindkét párost a tataiak nyerték – ekkor már érezhető volt, hogy a szombathelyieknek kevés az esélyük a jó eredmény elérésére. A hazaiak már az összecsapás felénél behozhatatlan előnnyel vezettek (7-2). A vasiaknál csupán Németh Dávid játszott jól, mindhárom mérkőzését megnyerte. Szarka Zsolt fájós vállal állt asztalhoz, ami meg is látszott teljesítményén. Idén először ifj. Szarka Tibor is adós maradt az eredményes játékkal, mindössze egyszer tudott nyerni. Az utolsó körre már nem is volt szükség, a vendéglátók könnyedén zsebelték be a győzelemért járó pontokat. Győzött: Sipos 3, Bedő 2, Nagy B. 2, Krebs 1, Sipos–Bedő, Nagy–Krebs, illetve Németh D. 3, ifj. Szarka T. 1.PA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában