Kézilabda-bajnokság

2018.11.27. 19:35

A Gotthárd elfogyott a meccs végére

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 9. fordulójában idegenben kapott ki a szűk kerettel meccselő Szentgotthárdi VSE.

Tóth Gábor

Agrofeed ETO-SZESE U23– Szentgotthárdi VSE 32-24 (13-13). – Győr, 100 néző, NB II-es férfikézilabda-mérkőzés, vezette: Antal, Antalné.

Szentgotthárd: SURÁNYI – Hegyi 5, Bouti 2, Kozák 3, Németh 5, Mákos 1, Csipszer 2. Csere: Katona 3, Háklár 3. Játékos-edző: Csipszer Péter.

Nem indult túl jó előjelekkel a győri túra, ugyanis a Szentgotthárd csupán nyolc mezőnyjátékossal kelt útra – pedig az ETO U23 gyors, lendületes kézilabdát játszik, így szükség lett volna a bővebb rotációra. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, ám a stabilan védekező, pontos támadójátékkal előrukkoló vasiak nem hagyták meglépni ellenfelüket. Így a félidő nagy részében – akárcsak a szünetben – döntetlent mutatott az eredményjelző. A második játékrész elején azonban beragadt a Szentgotthárd, így a pontosabb Győr három-négy góllal meglépett – ezt az előnyét pedig tudta is tartani a folytatásban. Sőt a félidő második felére a rengeteg ütközés és folyamatos küzdés felőrölte a szűk kerettel játszó szentgotthárdi csapat energiáit, ezért végül biztosan nyert a házigazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában