Labdarúgás

2018.11.08. 18:40

Egyházasrádóc–Király, Szeleste–Sé, Körmend VSE–Nádasd rangadókat rendeznek a megyeiben

Folytatódik az amatőr labdarúgó-bajnokság a megyei I. és megyei II. osztályban is.

Kelemen Attila, Tóth Gábor

A Hegyi László (középen állva) irányította Király Egyházasrádócra utazik

Fotó: Unger Tamás

 

A megyei I. osztály 13. fordulójában kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok
Grafika: Kelemen Attila

Megyei I.

Két érdekes, komoly téttel bíró mérkőzést is rendeznek a megyei I. osztályban: az 5. Vép a 3. Lukácsházát fogadja, míg a 6. Egyházasrádóc a 2. Királyt látja vendégül. A Vép és a Király is jó formában van, de mindkét gárdára nehéz meccs vár. Az alsóházban a Répcelak–Rum összecsapás vonja magára a figyelmet – sokat már nem hibázhat a sereghajtó Répcelak. A kiegyenesedni látszó Kőszeg vendége a szezont jól kezdő, ám az utóbbi hetekben alaposan belassító Csepreg lesz.

A 14. forduló menetrendje, vasárnap, 13.30: Répcelak–Rum (Héra Cs.), Kőszeg–Csepreg (Bíró O.), Ikervár–Vasvár (Talabér N.), Körmend–Rábapaty (Szvorda M.), Vép–Schott Lukácsháza (Kondor T.), Celldömölki VSE-Vulkánfürdő–Jánosháza (Papp Á.), Egyházasrádóc–Király SZE (Szabó II. Z.), Kiswire-Szentgotthárd–Vasszécseny (Szabó I. Z.).

A Hegyi László (középen állva) irányította Király Egyházasrádócra utazik
Fotó: Unger Tamás

Megyei II. – észak

Hetek óta egy kérdés foglalkoztatja a megyei II. osztály északi csoportjában a csapatokat: ki fékezni be a Büköt? A BTK legutóbbi öt találkozóját megnyerte, ráadásul magabiztos játékkal – ezt a 22-1-es gólarány is alátámasztja. Ezúttal az Ölbőre vár a feladat, hogy a bükiek otthonából elcsenjen leg­alább egy pontot. A forduló rangadóján a Szeleste-Pósfa fogadja a Sét – a két 23 pontos csapat a tabella 5. és 6. helyén tanyázik. A párharc győztese dobogóközelbe ér.

A 14. forduló menetrendje, vasárnap, 13.00: Söpte–Püspökmolnári (Hollósi G.), Szeleste–Sé (Németh B.), Gérce–Zanat (Szabó III. Z.), Uraiújfalu–Gencsapáti (Farkas G.), Bozsok–Mersevát (Horváth P.), Elektromol Spari–Sitke (Gacs P.), Kemenesalja–Pecöl (Bagoly G.), Bük–Ölbő (Takács R.).

Megyei II. – dél

A játéknap rangadóján a Tanakajd a Gyöngyöshermánt fogadja – mindkét csapat a dobogóért küzd. Jó meccset, nagy csatát ígér a Körmend VSE–Nádasd összecsapás. Az éllovas Körmendre veszélyes ellenfél vár a kiszámíthatatlannak tűnő Nádasd személyében. Alsóházi derbin csap össze a Ják és a Felsőcsatár.

A 15. forduló műsora, vasárnap, 13.00: Nárai–Szarvaskend (Boda Gy.), Tutitextil Körmend VSE–Club Walnut Nádasd (Harcsár R.), Ják–Felsőcsatár (Sály K.), Rábatótfalu–Szentpéterfa (Kedves R.), Csákánydoroszló–Táplán (Bazsó F.), Balog­unyom–Őriszentpéter (Németh l.), Vi­szák–­Bajánsenye (R.), Ta­nakajd–Gyöngyöshermán (Be­di T).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában