Kézilabda-bajnokság

2018.11.25. 21:03

Fiatalok a felnőtteknél

Négy fiatal került fel az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban menetelő Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) első csapatához.

Tóth Gábor

Farkas Nerina, Horváth Anna, Pődör Blanka és Tamási Kata saját nevelésű játékosok. Meghatározó tagjai az SZKKA serdülő és NB II-es együttesének is. Hozzáállásukkal, teljesítményükkel kiérdemelték, hogy csatlakozhattak az NB I/B-s felnőtt gárdához. A szombati sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egyesület tehetséggondozó programot indít – a legtehetségesebb lányok minden segítséget megkapnak, hogy élvonalbeli játékosok legyenek.

Az SZKKA felnőtt csapata menetel az NB I. felé, hibátlanul vezeti az NB I/B-s tabellát (hétfőn 17 órakor rangadón fogadja a Győri ETO U19-es gárdáját). Az NB II-es második gárda is éllovas – ennek a csapatnak is bajnokságot kell nyernie! Így a tervek szerint az SZKKA jövőre egy NB I-es és egy NB I/B-s csapatot is nevezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában