magabiztos győzelem

2018.11.12. 22:00

Futsal: sima HVSE-győzelem

Az Aramis elleni magabiztos idegenbeli győzelemmel folytatta a bajnokságot a Kútház Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

A Haladás a győzelem reményében lépett pályára az amúgy szeszélyes csapatnak tűnő Aramis vendégeként.

Aramis SE-Kútház Haladás VSE 1-6 (0-3). Budaörs, néző, NB I-es futsalmérkőzés, vezette: Szilágyi, Tamási, (Takács).

Aramis: Vámosi – Sámson, Büki, Gál, Boznánszky. Csere: Soós (kapus), Cseszneki, Kulcsár, Égető, Fraknovszky, Genczler, Frank, Fekete, Juhász. Játékos-edző: Frank Tamás.

HVSE: Sásdi – Michel, Simic, Dróth, Vas. Csere: Gyimesi, Matyi (kapusok), Hajmási, Horváth P., Sipos, Mendes, Péter. Edző: Sziffer András.

Gól: Juhász (32.), ill. Dróth 3 (8., 11., 38.), Simic 2 (9., 33.), Hajmási (30.).

Kiállítva: Vámosi (11., Aramis).

Lassan lendült játékba a Haladás, egy agresszív csapattal találta szembe magát. De aztán rendezte a sorait, pontosabb játékra váltott, aminek eredményeképpen rúgott gyorsan két gólt (9. perc: 0-2). Aztán Vas kapuba tartó emelését „védte” a hatoson kívül a hazai kapus, amiért kiállították. A szabadrúgást pedig egy begyakorolt figurából gólra is váltotta a szombathelyi gárda. Kellett a szünet a hazaiaknak. De a zöld-fehérek fordulás után sem lassítottak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, nem tudta tartani a lépést a házigazda. Jött is a negyedik Haladás-gól. Korán eldőlni látszott a mérkőzés – egy váratlan találattal ugyan szépített az Aramis, de ez a gól nem változtatott a játék képén. Sokat játszott vészkapussal a házigazda, de így sem tudott mit kezdeni ellenfelével, sőt sok labdát lopott a Haladás, de a helyzetek zömét elpuskázta. Igaz, két szombathelyi találat még így is belefért a meccsbe. Simán, a vártál talán könnyebben érvényesítette a papírformát a Haladás.

Sziffer András: – Elégedett vagyok a látottakkal, az eredménnyel. Jól játszottunk, jól harcoltunk, szervezetten, csapatként dolgoztunk – és most berúgtuk a helyzeteinket, nem úgy, mint az előző fordulóban a Veszprém ellen. De a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is legyőzhettük az egyébként jól futsalozó Aramist.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában