kézilabda

2018.11.14. 20:20

Gotthárdi kézis bravúr

Bravúros győzelemmel folytatta az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságot az újonc Szentgotthárdi VSE.

Tóth Gábor

Szentgotthárdi VSE–Veszprémi KKFT U23 29-27 (11-15). – Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Cseszregi, Sipos.

Szentgotthárd: SURÁNYI – KATONA 6, Bouti 3, Csipszer, KOZÁK 7, Németh 1, HEGYI 7. Csere: Rédecsi (kapus), Háklár, Jászberényi 1, Szakács 1, MÁKOS 3, Végh, Kocsis, Molnár. Edző: Csipszer Péter.

Az Éles Kézisuliban nevelkedő játékosokat felvonultató tavalyi bajnokot fogadta a Gotthárd – a vendég számított esélyesnek. Gyengén kezdett a házigazda, az első 15 percben csak két gólt szerzett. Ha a kapuban Surányi nem parádézik, el is dőlt volna a találkozó sorsa. A félidő végére azonban sikerült felpörgetni a támadójátékot és négy gólra faragni a hátrányt. A második játékrész első perceiben még tartotta előnyét a veszprémi alakulat, de ekkor már a házigazda is meccsben volt, éreztette, hogy képes a bravúrra, a fordításra. Végül a lelkes szurkolótábora segítségével órási hajrába kezdett a Szentgotthárd és nagy küzdelemben kicsikarta a győzelmet – a forduló meglepetését okozva ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában