Vízilabda-bajnokság

2018.11.30. 21:13

Idegenben szállnak vízbe az aligátorok

Az OB I-es vízilabda-bajnokság idei utolsó, 8. fordulójában szombaton 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Budapest Honvéd vendége lesz.

Pum András

Fotó: Illusztráció

Egy héten belül a harmadik meccsüket játsszák az együttesek – a hetedik helyen álló aligátorok előző két bajnokijukhoz (KSI 13-9, Szentes 9-11) hasonlóan a szombatit is idegenben vívják. A harmadik helyezett, többek között a rutinos Szívós Mártont is soraiban tudó Honvéd a meccs esélyese: hét találkozójából három-három alkalommal nyert és ikszelt, egyszer kapott ki. Az első fordulóban már megmérkőzött egymással a Honvéd és az AVUS: akkor a fővárosiak 11-9-re nyertek Szombathelyen.

– Elsősorban nem is fizikálisan, mentálisan fáradtak el a fiúk az erőltetett menetben – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – A KSI ellen remek meccset vívtunk, de a Szentes ellen is nagyon jó mérkőzést játszottunk. A szombati találkozó esélyese a Honvéd, ám nem feltartott kezekkel szállunk vízbe, szeretnénk méltóképpen, jó szájízzel lezárni az évet. Nem szabad hagynunk, hogy elhúzzon a Honvéd, végig meccsben kell lennünk. Ott szeretnénk folytatni, hol Szentesen abbahagytuk.

A bajnokság január 12-én folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában