Futsal

2018.11.19. 18:58

Kemény meccs, erős rivális vár a Haladásra

Rangadóval folytatja az NB I-es futsalbajnokságot a Kútház Haladás VSE: kedden 20.15-kor az éllovas Dunaújvárost fogadja (M4 Sport).

Tóth Gábor

Fotó: VN-archív

A listavezető Dunaferr egyetlen egyszer kapott ki a szezonban, éppen a Haladástól, ráadásul hazai pályán 4-7-re.

– Egy nagyon erős, masszív, szervezett csapatot fogadunk, szikrázóan kemény mérkőzésre számítok – jelezte Sziffer András, a Kútház Haladás VSE trénere. – Ellenfelünk összeszokott, agresszív csapat. A mag régóta együtt játszik, ennek megfelelően összeszokott, rutinos a dunaújvárosi társaság. A Dunaferr jó formában van, és vélhetően fűti a visszavágás vágya – vagyis motiváltan érkezik Szombathelyre.

Mind a két csapat komoly célokért küzd, ezért nagy tétje van a meccsnek – a győztes lépéselőnybe kerül riválisával szemben. De számunkra hazai pályán csak a győzelem az elfogadható eredmény! És bízom benne, hogy a közönségünk támogatásával be is gyűjtjük a három pontot. A stabil védekezés az alap. Csapatként kell játszanunk, a lehető legkevesebb hibával. Felhívtam arra is a játékosaim figyelmét, hogy keménységben, agresszivitásban is fel kell majd vennünk a versenyt a Dunaferrel. És a reményeim szerint a helyzetkihasználásunk is jobb lesz, mint az elmúlt néhány meccsen volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában