Női kosárlabda

2018.11.25. 21:36

SZoESE: elmaradt a meglepetés

A papírformának megfelelően vereséggel folytatta az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokságot a Szombathelyi Egyetemi SE.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE–Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr 49-88 (9-22, 11-20, 14-18, 15-28). – Szombathely, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Földesi, Lovas.

SZoESE: Jakubovics 12, SZABÓ-HAKLITS 10/3, Mezősi 7, Fekete T. 8/3, Sándor 2. Csere: Tóth –, Dröszler 2, KOLTAY 8/6, Soós –, Pesz –. Edző: Szabó László.

Az esélyesebb vendégek kezdtek jobban, hazai oldalon sok hiba csúszott a támadásokba, főleg a befejezésekkel volt probléma. A SZoESE szinte csak büntetőből talált be. A folytatásban sem tudta rendezni sorait a házigazda, kihagyta a helyzeteit, sok labdát adott el, így egyre nőtt a különbség. A Győr a nagyszünetben már több mint 20 ponttal vezetett (20. perc: 20-42).

A harmadik negyedben szigorított védekezésén a SZoESE, feljavult a dobószázaléka is, így kiegyenlítettebb lett a meccs, de a biztos győri vezetés nem forgott veszélyben. Az utolsó negyedre aztán elfáradtak a hazaiak – 39 pontos vereség lett a vége.

Szabó László: – Megmutatta a listavezető, hogy miért nem talált még legyőzőre. De sajnos mi sem voltunk elég élesek – főleg támadásban nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában