Futsal

2018.12.09. 20:21

Az újonc otthonában szerepel a Haladás

Az NB I-es futsalbajnokság 12. fordulójában a Kútház Haladás VSE hétfőn 20.30-kor az újonc Szigetszentmiklós vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

A Szigetszentmiklós hiába újonc, szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat – és főleg otthon játszik eredményesen.

– Ellenfelünk hullámzóan teljesít, képes megnehezíteni a legjobb csapatok dolgát is, de olykor komoly pofonokba szalad bele – fogalmazott Sziffer András, a Kútház Haladás VSE mestere. – Ugyanakkor úgy látom, hogy fejlődik, ugyanis egyre szervezettebben futsalozik. Kiélezett, kemény mérkőzésre számítok, és egy kellemetlen stílusban futballozó ellenfélre. Itthon is megszenvedtünk a Szigetszentmiklóssal, 3-1-re nyertünk nagy csatában. Ám a két csapatnak mások a céljai – így részünkről csak a győzelem az elfogadható eredmény.

A Haladásra egyébként kiélezett év végi hajrá vár, az elkövetkező két hétben ugyanis négy bajnokit vív. Hétfőn Szigetszentmiklóson lép pályára, majd csütörtökön Berettyóújfaluban, aztán jövő hétfőn éppen a Berettyó lesz a vendég Szombathelyen. Végül december 20-án a BME elleni idegenbeli csata zárja az erőltetett menetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában