Iskolások kézilabdáztak

2018.12.16. 21:35

Először rendezték meg a Szent Márton Kupát

Nagy sikert aratott, sok kisdiákot megmozgatott az első alkalommal kiírt Szent Márton Kupa városi korosztályos kézilabdatorna.

Tóth Gábor

Dr. Puskás Tivadar és Bokor Zsolt díjazza a Gothard 1–2. osztályos győztes csapatát

Fotó: HVSE

A Haladás VSE kézilabda szakosztálya által rendezett erőpróbán hat szombathelyi iskola 110 kisdiákja vett részt – a torna nem titkolt célja az volt, hogy megismertesse, megszerettesse a kézilabdát a gyerekekkel. A mérkőzéseknek a Haladás Sportkomplexum adott otthont, két kisméretű pályán szivacs kézilabdával játszottak a fiatalok. Remek volt a hangulat, a lelátó megtelt lelkesen szurkoló szülőkkel, hozzátartozókkal, iskolatársakkal, barátokkal. A díjakat dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere, valamint Bokor Zsolt, a Haladás sportigazgatója adta át.

Dr. Puskás Tivadar és Bokor Zsolt díjazza a Gothard 1–2. osztályos győztes csapatát
Fotó: HVSE

Végeredmény, 1–2. osztályosok, lány: 1. Zrínyi, 2. Reményik, 3. Gothard. Fiú: 1. Gothard, 2. Neumann I., 3. Neumann II. 3–4. osztályosok, lány: 1. Zrínyi I., 2. Zrínyi II., 3. Olad. fiú: 1. Gothard I., 2. Gothard II., 3. Brenner. TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában