Kézilabda-bajnokság

2018.12.04. 19:53

Jól játszottak a gotthárdiak

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójában hazai pályán aratott győzelmet a Szentgotthárdi VSE.

Tóth Gábor

Szentgotthárdi VSE–Tarján SE 32-26 (16-13). – Szentgotthárd, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miksó.

Szentgotthárd: Surányi – Katona 5, Bouti 5, Mákos 1, Hegyi 4, Jászberényi 2, Molnár 1. Csere: Rédecsi, Szoták (kapusok), Végh, Szakács 2, Kozák 6, Csipszer 3, Gál 1, Nagy 2. Játékos-edző: Csipszer Péter.

Az év utolsó hazai mérkőzésén egy stabil középcsapatot fogadott az újonc. Lassú játékkal kezdtek a felek, ami inkább a vendégeknek kedvezett. Így sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok. Időkérés után aztán rendezte sorait a házigazda, egy 6-0-s rohammal meglépett, háromgólos előnnyel vonulhatott szünetre. A második játékrészt már jobban kezdte a Szentgotthárd. Rendre betalált gyors támadásokból, a felállt fal ellen szép akciókból volt eredményes. Egyre nőtt a hazaiak előnye – így több juniorkorú játékos is szerepet kapott. Sőt volt lehetőség új taktikai elemek, eddig még nem alkalmazott felállások kipróbálására is. Bár a mérkőzés végén azért faragott hátrányából a Tarján, összességében jó játékkal, magabiztos győzelemmel örvendeztette meg lelkes szurkolótáborát a gotthárdi alakulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában