Év végi torna

2018.12.30. 19:50

Négy napig rúgták a labdát a kispályás focicsapatok a 33. Szilveszter Kupán

Befejeződött a 33-Szilveszter-Concordia Üzemanyagkutak Kupa kispályás focitorna. A nőknél a Csere SE, az öregfiúknál a Don Pepito, az amatőröknél az S1 Ingatlan, a profiknál pedig a Intersport Szombathely-Pepe Team diadalmaskodott.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Csütörtöktől szombatig – zsúfolt lelátók előtt, remek hangulatban – a Haladás Sportkomplexumban rúgták a labdát a csapatok. Mind a négy kategóriában lejátszották a csoportmeccseket. A nőknél a VadBarna Szolárium, a Pelc-Nyárád, a Csere SE, és a Vép jutott a legjobb négy közé. Az öregfiúknál pedig a Don Pepito, a Fratelli Pizzéria, a Trió Egerszeg és a Falco Az amatőrök mezőnyéből 16 csapat (Fratelli Pizzéria, Seven Nation Army, Lara-Autókozmetika FC Buntstift, Csikar Csárda és Panzió Kőszeg, S1 Ingatlan, Casablanca Kávézó-IMO, Csikó Csárda, FocIszak FC-Csupor Étterem, Picccolo Club Szombathely-Pepe Team, Relax Caffe&Pub FC Söralátét, Jumbo Intertrans, Beauty Garage, Anonim FC Padrino, Avadoo Design Sopron, Colonia FC, Atletico Juniors) jutott be az egyenes kiesés szakaszba. Végül a hat profi gárdából négy maradt állva: Futer Tűzifa, Petrovics Apartmanház Bük, Tutto Bene Scarpe, Intersport Szombathely-Pepe Team.

A szombati napot az amatőrök nyolcaddöntői zárták. Eredmények: Fratelli Pizzéria–Colonia FC 2-7, Seven Nation Army–Anonim FC Padrino 2-4, Lara-Autókozmetika FC Buntstift–Avadoo Design Sopron 3-0, Csikar Csárda és Panzió Kőszeg–Atletico Juniors 1-0, S1 Ingatlan–Beauty Garage 3-1, Casablanca Kávézó-IMO–Picccolo Club Szombathely-Pepe Team 4-3, Csikó Csárda–Relax Caffe&Pub FC Söralátét 1-0, FocIszak FC-Csupor Étterem–Jumbo Intertrans 1-0. A Colonia csoportharmadikként búcsúztatta a veretlen Fratellit.

Vasárnap az állva maradt csapatok már az Aréna Savariában léptek pályára – rengeteg szurkoló előtt.

 

 

Női

Elődöntő: VadBarna Szolárium–Vép 6-1, Pelc-Nyárád–Csere SE 0-12. Bronzmérkőzés: Vép–Pelc-Nyárád 1-3. Döntő: VadBarna Szolárium–Csere SE 3-5. A döntőben a címvédő Csere 0-2-es hátrányból fordítva diadalmaskodott.

Női, végeredmény: 1. Csere SE, 2. VadBarna Szolárium, 3. Pelc-Nyárád, 4. Vép.

 

 

Öregfiúk

Elődöntő: Don Pepito–Fratelli Pizzéria 4-2, Trió Egerszeg–Falco 6-3. Két gólerős, szemre is tetszetős futballt játszó csapat lépett tovább. Bronzmérkőzés: Fratelli Pizzéria–Falco 7-2. Biztosan nyert a szervezettebb, gyorsabb Fratelli Döntő: Don Pepito–Trió Egerszeg 5-2. A jól védekező, jól kontrázó – jó takitkát választó – Don Pepitó megérdemelten győzte le a címvédő egerszegi gárdát.

Öregfiúk, végeredmény: 1. Don Pepito, 2. Trió Egerszeg, 3. Fratelli Pizzéria, 4. Falco.

 

 

Amatőr

Negyeddöntő: Csikar Csárda és Panzió Kőszeg–S1 Ingatlan 1-1 – büntetőkkel 3-4, Lara-Autókozmetika FC Buntstift–Casablanca Kávézó-IMO 4-2, Anonim FC Padrino–Csikó Csárda 4-3, Colonia FC–FocIszak FC-Csupor Étterem 3-3 – büntetőkkel 9-8. Két párharc is büntetőkkel dőlt el. Elődöntő: S1 Ingatlan–Anonim FC Padrino 5-0, Lara-Autókozmetika FC Buntstift–Colonia FC 4-2. Az S1 és a Buntstift is meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő. Bronzmérkőzés: Anonim FC Padrino–Colonia FC 2-2 – büntetőkkel 5-4. Döntő: S1 Ingatlan–Lara-Autókozmetika FC Buntstift 2-1. A Buntstift több ziccert kihagyott, amit büntetett a harcos S1

Amatőr, végeredmény: 1. S1 Ingatlan, 2. Lara-Autókozmetika FC Buntstift, 3. Aninim FC Padrino, 4. Colonia FC.

 

Profi

Elődöntő: Futer Tűzifa–Intersport Szombathely-Pepe Team 1-1 – büntetőkkel 4-5, Petrovics Apartmanház Bük–Tutto Bene Scarpe 2-2 – büntetőkkel 5-6. Két szerencsés csapat örülhetett. Bronzmérkőzés: Futer Tűzifa–Petrovics Apartmanház Bük 3-1. A Futer jobb volt helyzetkihasználásban, a Petrovics csak kapufákig jutott. Döntő: Intersport Szombathely-Pepe Team–Tutto Bene Scarpe 3-2. Parádés, pörgős, kőkemény mérkőzést játszottak a felek. Csupán apróságok döntöttek a Pepe javára.

Profi, végeredmény: 1. Intersport Szombathely-Pepe Team, 2. Tutto Bene Scarpe, 3. Futer Tűzifa, 4. Petrovics Apartmanház Bük.

 

 

A Haladás–Ferencváros öregfiúk gálamérkőzést 5-4 arányban nyerték a szombathelyiek (gól: Lengyel 2, Seper, Sipos, Balassa, ill. Keller 3, Bognár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában