Sima celldömölki siker

2018.12.18. 18:15

Őszi harmadikok az NB I-es vasi asztaliteniszezők

A férfi asztalitenisz NB I. 8. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Celldömölki VSE II. simán verte a Budaörs II-t.

Pum András

A Fekete Soma–Palatinus Martin páros legyőzte a budaörsiek duóját

Fotó: Szendi Péter

Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II.–SH ITB Budaörs II. 10-4. – Celldömölk, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Baranyai, Iván B.–Nagy A., Dohnál 0:3, Fekete, Palatinus–Nagy N., Kudlik 3:2 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Fekete–Nagy N. 3:0, Baranyai–Nagy A. 3:0, Palatinus–Kudlik 3:1, Iván B.–Dohnál 1:3 (4-2). 2. forduló: Fekete-Nagy A. 3:0, Baranyai–Kudlik 1:3, Palatinus–Dohnál 3:1, Iván B.–Nagy N. 3:0 (7-3). 3. forduló: Fekete–Kudlik 3:2, Baranyai–Dohnál 1:3, Palatinus–Nagy N. 3:0, Iván B.–Nagy N. 3:1 (10-4).

A Fekete Soma–Palatinus Martin páros legyőzte a budaörsiek duóját
Fotó: Szendi Péter

A budaörsiek második csapata a vasárnapi, celldömölki mérkőzés előtt szombaton még a Honvéd Szondi SE ellen szintén elhalasztott meccsükön is asztalhoz álltak – így tehát kissé fáradtan érkeztek a másnapi összecsapásra. A párosoknál a Fekete–Palatinus kettős szoros meccsen nyert, a másik celldömölki duó kikapott. Az első körben Palatinus és Fekete hozta a kötelezőt, a fiatal Baranyai pedig váratlan, de bravúros győzelmet aratott. A második fordulóban a szintén fiatal Iván Bertold ugyancsak bravúrral nyerte meg a meccsét, s mivel Palatinus és Fekete ismét hozta a kötelezőt, már 7-3-re vezettek a hazaiak. Eldőlt a találkozó, a vendégek már nem tudtak újítani. A Celldömölk tehát a gyengébb páros kezdés után is magabiztosan gyűjtötte be a pontokat.

A celliek a harmadik helyen telelnek, a bajnokság január 12-én folytatódik. Győzött: Fekete 3, Palatinus 3, Iván B. 2, Baranyai 1, Fekete–Palatinus, illetve Dohnál 2, Kudlik 1, Nagy A.–Dohnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában