Eredmények

2018.12.10. 22:06

Sikeres esztendőt zártak

A Vasi Triatlon SE versenyzője, Kálovics Anikó duatlonban az év sportolója lett. Több vasi sportoló is elismerésben részesült ez évi teljesítménye alapján.

Pum András

A Vasi Triatlon versenyzője, Kálovics Anikó duatlonban az év sportolója lett

Fotó: Unger Tamás

A Magyar Triatlon Szövetség idei díjátadó ünnepségén is több Vas megyei sportoló vehetett át díjat egész éves jó szereplése jutalmaként. Az év duatlonistája Kálovics Anikó, a Vasi Triatlon SE kiválósága lett, edzője Zsódér Zsolt volt.

Első osztályú sportolók lettek és oklevelet kaptak. Duatlon, felnőtt: Kálovics Anikó, Zsódér Zsolt (mindkettő Vasi Triatlon). Duatlon, junior: Molnár Marcell (Vasi Triatlon). Duatlon és triatlon, junior: Pillisz Réka (Kőszegi Triatlon Klub). Duatlon és triatlon serdülő: Kovács Anna (Sárréti SE).

A Vasi Triatlon versenyzője, Kálovics Anikó duatlonban az év sportolója lett
Fotó: Unger Tamás

Aranyjelvényes sportolók. Duatlon, ifjúsági: Molnár Gábor (Kőszeg). Serdülő: Thaler Levente (Kőszeg). Triatlon, ifjúsági: Hóbor Eszter (Kőszeg). Összetett triatlon. 35–39 év: 2. Pócza Tamás (Vasi Triatlon), 45–49: 2. Zsódér Zsolt. 50–54, női: 3. dr. Temesi Zsuzsanna (SZoESE). Triatlon, sprint, 35–39: 3. Pócza Tamás (Vasi Triatlon). 45–49: 3. Zsódér Zsolt (Vasi Triatlon). 65–69: 3. Kapolcsi Imre (Vasi Triatlon). Triatlon, hawaii, 50–54 év, női: 3. dr. Temesi Zsuzsanna. 65–69: 3. Kapolcsi Imre (Vasi Triatlon). Duatlon, serdülő: 3. Kovács Anna. 45–49: 2. Zsódér Zsolt. 65–69: 3. Kapolcsi Imre.

– A legtöbben még hosszútávfutóként emlékeznek rám, de ez nem meglepő, a duatlont és a triatlont amolyan levezetésként űzöm – mondta Kálovics Anikó. – Élvezem mindkettőt, hiszen nem csak futok, hanem biciklizek és úszom is. S mindezt egy remek egyesületben tehetem. Három jól sikerült idei versenyemet külön kiemelném: triatlonban a Vasi Vasembert és a zalaegerszegi versenyt, duatlonban pedig a nágocsi viadalt. Jövőre is elsősorban a környékbeli viadalokon indulok el.

Az amatőr egyesületi rangsorban a Vasi Triatlon SE 94 klub közül a 14. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában