Magabiztos vépi siker

2019.01.15. 20:11

Hét csapat vett részt az Alpokalja Kupa női tornáján

A XXXIII. Perfect Change Alpokalja Kupa női teremfocitornáján eredményt hirdettek – Vép csapata magabiztosan szerezte meg az első helyet.

Horváth Erika

Vép csapatának a sikeréhez kétség sem férhetett

Fotó: Horváth R. László

A Perfect Change Alpokalja Kupa több mint három évtizedes történetének jó néhányszor részesei voltak a hölgyek is, de rendszeressé csak az utóbbi években vált a tornájuk; sorozatban negyedik alkalommal léphettek pályára a női csapatok a szentgotthárdi rendezvényen. Ezúttal hét csapat nevezett (Pálinkás Csirkék, Ván­dorló, Pig Team, Rehab Team, Aranylábú Vastyúkok, Aptiwomen, Vép). Az egynapos tornán előbb két csoportban körmérkőzést vívtak, az első két helyezettek jutottak az elődöntőbe, annak győztesei pedig a döntőbe.

Vép csapatának a sikeréhez kétség sem férhetett
Fotó: Horváth R. László

A finálét Vép és a sárvári Aranylábú Vastyúkok játszotta, magabiztos, 3-0-s sikerrel a vépiek ünnepelhették a tornagyőzelmet. A bronzmérkőzésen a szombathelyi Rehab Team 2-0-ra győzte le a szentgotthárdi Pálinkás Csirkéket. A torna legjobb játékosának a sárvári Boros Gabriellát, a legjobb kapusnak a vépi Fazekas Viktóriát választották, míg a gólkirálynői címet a szombathelyi Bertók Laura érdemelte ki. A 21 csapatos férfimezőny december 16-án kezdte a tornát, szombaton és vasárnap – mindkét napon 12 órától a szentgotthárdi városi sportcsarnokban – már a 11. és 12. játéknap következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában