Eredmények

2019.01.30. 18:35

Jól tekéztek a rendészek

Tíz csapat vett részt a színvonalas nemzetközi rendészeti tekeversenyen.

Pum András

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium által rendezett országos meghívásos rendészeti, nemzetközi tekeversenyen tíz magyar, horvát és szlovén együttes részvételével rendezték meg. A hatfős csapatok két női (ők 60 gurítást teljesítettek) és négy férfi (100 gurítás) versenyzőből álltak, így hirdettek női, férfi és összetett csapat, valamint női és férfi egyéni eredményeket is. Vas megyét három csapat, a rendező Körmendi Rendészeti Szakgimnázium, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet együttese képviselte. Jól teljesítettek a vasi csapatok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság összetett csapatban ezüstérmet szerzett. A gárda tagjai: Légrádi Krisztina, Horváth Istvánné, László András, Tóth Róbert, Kondor Attila, Déri Márton, Györke Tamás.

Az összetett csapatversenyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság együttese második lett
Fotó: VRMFK

Eredmények. Vasi dobogósok, férfi csapat: 2. Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet (1748), 3. Vas Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK, 1730). Női: 2. VMRFK (483). Összetett csapat: 2. VMRFK (2212), 3. Körmendi Rendészeti Szakgimnázium (2162). Egyéni, férfi: 2. Járfás László (502). Női: 2. Légrádi Krisztina (257).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában