Alpokalja Kupa

2019.01.16. 20:46

Már három részre szakadt a mezőny

Befejeződött az alapszakasz a XXXIII. Perfect Change Alpokalja Kupán, de – három különböző mezőnyben – mind a 21 csapat tovább küzdhet a végső helyezésekért.

Horváth Erika

Idén is négy csoportban kezdték meg a küzdelmeket a másfél hónapon át tartó, 15 játéknapból álló Alpokalja Kupa teremlabdarúgó-torna csapatai. Az alapszakaszban nagy meglepetések nem voltak, talán a Csatorna Patkányok szerényebb teljesítménye és a korábbi két kiírás alsóházi győztese, a Gotham City Sportbüfé második helye számított kicsit váratlannak. Négy csapat veretlenül tudta le az alapszakaszt.

Az alapszakasz végeredménye. A csoport: 1. Mámor Club3 12 pont, 2. Club Walnut Nádasd 12, 3. Drink Team 12, 4. Domino Kijev 6, 5. FC Spagetti 2017 1, 6. Tipp Topp 1.

B csoport: 1. Looney Tunes 12, Gotham City Sport Büfé 9, 3. Triglav-Orfalu 4, 4. Jopyfenster-Csatorna Patkányok 3, 5. Sporting Libacomb Rodeo 1. C csoport: 1. AS Kóma 10, 2. Pri Marjekti-Hodos 8, 3. Tabak 1 Pado-Sokk 7, 4. Csöri KSK 3, 5. Limited Edition 0. D csoport: 1. K. M. N. Gornji Senik-Andante 12, 2. Apát Hotel&Koccintó Szeszpanyol 9, 3. In-Team 4, 4. Gold Generation 2, 5. Alsó-Emerik Fa Kft. 1.

A csoportok 1–4. helyezettjei kerültek a felsőházba, ahol a középszakaszt négy csoportban játszották le. Az esélyesek léptek tovább az 1–2. helyeken. A legjobb nyolc csapat – K.M.N. Gornji Senik-Andante, Club Walnut-Nádasd, Looney Tunes, Pri Marjekti-Hodos, Tabak1 Pado-Sokk, Gotham City Sport Büfé, AS Kóma, Mámor Club3 – között vasárnap eldől, melyik négy játszhatja az elődöntőket a Perfect Change Alpokalja Kupán. A középszakasz csoportjainak 3–4. helyezettjei a Sport36 Kupán a 9–16. helyeken osztoznak majd. Az 5–6. helyezettek a Librecz Károly Emléktornán körmérkőzést játszanak. Szombaton és vasárnap is 12 órakor indul útjára a labda a szentgotthárdi városi sportcsarnokban. A torna február 2-án zárul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában