Teremfoci

2019.01.08. 18:13

Remekül kispályáztak az öregfiúk

Remekül kezdte a 2019-es esztendőt a KLSE-Agro Center kispályás labdarúgócsapata, ugyanis nívós öregfiúktornát nyert Tapolcán.

Tóth Gábor

A KLSE-Agro Center Tapolcán tornagyőztes kispályás labdarúgócsapata

Fotó: KLSE

A hagyományos, öregfiúk korosztálynak (+35) kiírt Újév Kupán (5+1 fő, 3×2 méteres kapu, 1×20 perc) rendszeres résztvevő a KLSE-Agro Center együttese. Az összeszokott szombathelyi alakulat az idei erőpróbán is részt vett – 52 év átlagéletkorú csapatával indult csatába. A KLSE remekül futballozott, veretlenül nyerte meg a tornát, sőt, még gólt sem kapott.

A KLSE-Agro Center Tapolcán tornagyőztes kispályás labdarúgócsapata
Fotó: KLSE

Eredmények, csoportmérkőzések: KLSE-Agro Center–MAC Budapest 3-0, KLSE-Agro Center–Opinion Buiders Budapest 1-0, KLSE-Agro Center–Jóbarátok Tapolca 0-0. Elődöntő: KLSE-Agro Center–Tapolca ÖFC 4-0. Döntő: KLSE-Agro Center–Monostorapáti 1-0.

A különdíjak közül kettőt is a tornagyőztes KLSE-Agro Center játékosa érdemelt ki: Táncsics Péter lett a torna legjobb kapusa, Vad József pedig a torna legjobb mezőnyjátékosa.

A győztes csapat tagjai: Vad József, Karda Zoltán, Lengyel Miklós, Steiner Zsolt, Héra Zsolt, Palotai Zoltán, Catomio János, Jáger László, Táncsics Péter, Vidóczy József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában