Amita Dance Jam

2019.01.28. 16:07

Szép eredményekkel térhettek haza a szombathelyi táncosok

Az Energy Dance Team tagjai szombaton egy nívós országos táncversenyen vettek részt.

vaol.hu

Fotó: Energy Dance Team

Az Energy Dance Team tagjai azért utaztak a fővárosba, hogy részt vegyenek az Amita Dance Jam elnevezésű országos táncversenyen. A szombathelyi egyesület nyolc csapattal, közel 90 fővel képviselte a vasi megyeszékhelyet Budapesten. A résztvevő táncosoknak nem volt könnyű dolguk, mivel reggel 8 órától egészen hajnali fél 2-ig kellett összemérniük tudásukat. A szombathelyi különítménynek remekül sikerült az 1600 résztvevővel megrendezett verseny, szép eredményekkel, és különdíjakkal térhettek haza.

Fotó: Energy Dance Team

Eredmények:

Lukács Niki és a Spry bronz minősítést kapott, Prán Cintia és a No Limit: ezüst minősítés, Vörös Orsolya és a Strange: arany minősítés, Amita díj, Moór Mirtill: legtechnikásabb táncos, Hostage: arany minősítés, Amita díj, Werner Júlia: legtechnikásabb táncos, Sassy: arany minősítés, Amita díj, legjobb koreográfia különdíj, Kótai Dana: legtechnikásabb táncos, meghívás ingyenes nevezéssel a Hip Hop International magyarországi versenyére, Aurora: arany minősítés, Change: arany minősítés, Amita díj, Image: arany minősítés, legjobb színpadi alakítás, Vörös Orsolya: legtechnikásabb táncos, legjobb koreográfus különdíj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában