Második a celli Játék Csatárok Nélkül

2019.01.16. 20:36

Úrkút vitte el a kupát

Jó meccseket, nagy csatákat hozott, népes mezőnyt mozgatott meg, remekül sikerült a hagyományos NRG Services Kft. Kupa amatőr teremlabdarúgó-torna.

Tóth Gábor

Immár hetedik alkalommal rendezték meg Celldömölkön az NRG Services Kft. Kupa amatőr teremlabdarúgó-tornát – külföldön futballozó és NB-es játékost nem lehetett nevezni. A megmérettetésre 32 együttes nevezett, 4+1-es felállásban küzdöttek. A szervezők nyolc négyes csoportba sorsolták a mezőnyt, a csoportmeccsek után az első és második helyen végző csapatok jutottak a 16 közé, az egyenes kieséses szakaszba.

Küzdelmes, színvonalas meccseket láthattak a szurkolók, nagyon kiegyenlített volt a mezőny. A nyolcaddöntőben például háromszor is büntetők döntöttek a továbbjutás sorsáról. Az elődöntőben az Úrkút magabiztosan verte 3-0-ra a Sivatagi Rohamcsigák gárdáját. A másik ágon az Előre FC–Játék Csatárok Nélkül derbit ugyancsak 3-0-ra nyerte a Játék Csatárok Nélkül. A bronzmeccsen az Előre FC vigasztalódott, 3-1-re múlta felül a kissé fáradni látszó Sivatagi Rohamcsigákat. A döntő parázs, de sportszerű mérkőzést és nagy izgalmakat hozott. Az Úrkút szerzett vezetést, előnyét pedig sokáig jól őrizte. Ám 40 másodperccel a vége előtt a Játék Csatárok Nélkül gárdája egyenlíteni tudott. Büntetőrúgásokkal végül az Úrkút diadalmaskodott 3-2-re.

NRG Services Kft. Kupa, végeredmény: I. Úrkút, 2. Játék Csatárok Nélkül (Celldömölk), 3. Előre FC (Rábapaty), 4. Sivatagi Rohamcsigák (Kamond, Csönge, Dabrony). Különdíjak, legjobb kapus: Vicmándi Ervin (Előre FC). Legjobb játékos: Vass Benjamin (Játék Csatárok Nélkül). Gólkirály: Boromissza Gábor (Úrkút). A torna legszebb gólja: Tomor Tibor (Sivatagi Rohamcsigák).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában