Felkészülési női kézilabdatorna

2019.02.12. 18:42

Pályára lépett a házigazda Sárvárfürdő Kinizsi, valamint a Haladás VSE is

Az osztrák Wiener Neustadt győzelmével ért véget a Sárvárfürdő Kupa 2019 felkészülési női kézilabdatorna.

Tóth Gábor

Az zöld-fehérek hálóőre, Schneck Réka (középen) lett a legjobb kapus

Fotó: Unger Tamás

A Sárvárfürdő Kinizsi NB II-es női kézilabdacsapatának hagyományos tornájának a Nádasdy iskola tornacsarnoka adott otthont. A házigazda mellett az osztrák első ligás Wiener Neustadt, az ugyancsak NB II-es VKL SE Győr, valamint az NB I/B-s Haladás VSE Sport Kft. lépett pályára.

Eredmények: Sárvárfürdő Kinizsi–ZV Roomz Wiener Neustadt 25-31 (11-13), Haladás VSE–VKL SE Győr 26-27 (14-19). Bronzmérkőzés: Haladás VSE–Sárvárfürdő Kinizsi 20-19 (12-7). Döntő: Wiener Neustadt–VKL SE Győr 32-28 (16-17).

Végeredmény: 1. Wiener Neustadt, 2. VKL SE Győr, 3. Haladás VSE, 4. Sárvárfürdő Kinizsi.

Az zöld-fehérek hálóőre, Schneck Réka (középen) lett a legjobb kapus
Fotó: Unger Tamás

A legjobb kapus Schneck Réka (HVSE) lett, míg a gólkirálynői címet a 21 találatig jutó Németh Veronika (Győr) érdemelte ki. A díjakat Kondora István, Sárvár polgármestere adta át.

– Ezen a szinten kimondottan erős mezőny mezőny jött össze, szoros, hajtós, jó mérkőzéseket játszottak a csapatok, a torna jól szolgálta a résztvevők felkészülését – értékelt a Sárvárfürdő Kinizsi szakosztályvezetője, Csonka László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában