Labdarúgás

2019.03.08. 15:00

Ellenfélként tér vissza Szombathelyre a Haladás saját nevelésű középpályása

Rácz Barnabás a klub honlapjának mesélt a beilleszkedésről és a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatos érzéseiről.

vaol.hu, haladas.hu

Fotó: Unger Tamás

Ahogy arról beszámoltunk, közvetlenül a bajnokság rajtja előtt két középpályás is távozott a Szombathelyi Haladástól. Rácz Barnabás a vasi megyeszékhelyen nevelkedett, majd a télen az Újpest együtteséhez szerződött, hétvégén pedig ellenfélként tér vissza a Rohonci útra. A 22 éves középpályás a Haladás hivatalos honlapjának mesélt a beilleszkedésről és a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatos érzéseiről.

- Jól érzem magam Újpesten, rendszeres játéklehetőséget kapok és csapat is jól szerepel – mondta a haladas.hu-nak a télen Szombathelyről Újpestre szerződött Rácz Barnabás. – A beilleszkedéssel sincs probléma, úgy érzem, befogadtak a srácok. A gólok, gólpasszok viszont egyelőre hiányoznak a játékomból – ezeken javítanom kell. A saját játékomat nem az én tisztem megítélni, ez a szakmai stáb dolga. Ami a szombati bajnokit illeti, ugyanúgy készülök, mint bármelyik más, soron következő bajnokira – de természetesen tudom, hogy azért számomra egy különleges meccs lesz. Furcsa lesz ellenfélként pályára lépni a Haladás Stadionban, de ezt félre kell tennem, hiszen az Újpest játékosa vagyok, csapatom céljaiért küzdök. A héten nem beszéltem volt csapattársaimmal és ők sem kerestek annyiszor, mint korábban, majd a meccs után beszélünk. Azon nem gondolkodtam, hogy fogadnak a Hali-szurkolók, a meccsre koncentrálok, nem az esetleges reakciókra. Mindenesetre amikor Szombathelyen futballoztam, jó viszonyt ápoltam a drukkerekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában