Labdarúgás

2019.03.23. 21:03

NB III.: nagy csata után ünnepelhetett a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában megszerezte első tavaszi győzelmét a Sárvár FC, a közvetlen rivális Dunaharasztit verte meg nagy csatában.

Tóth Gábor

Fotó: Benkő Sándor

 

Sárvár FC–Dunaharaszti MTK 2-1 (2-1). – Sárvár, néző, 300 NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kubicsek.

Sárvár: Sásdi – Maráczi, Pados, Nyírő, Horváth A. (Takács Á., 32.) – Potyi, Farkas – Pető (Rajzinger, 82.), Skriba, Hoós – Koronczai (Fider, 66.). Edző: Bojan Lazic.

Gól: Nyírő (16.), Skriba (43., 11-esből), ill. Nichenko (22.).

Kiállítva: Hajdu (Dunaharaszti, 51.).

 

Agresszív, védekezésre berendezkedő csapatot fogadott a Sárvár. A vendégek kellemetlen harcmodorral rukkoltak elő, előrevágott labdákkal, pontrúgásokkal, nagy bedobásokkal, kontrákkal próbáltak zavart okozni a hazai kapu előtt. A Sárvár szerzett vezetést, egy szabadrúgás utáni lepattanó csorgott be Nyírőről a kapuba. Nem sokkal később a vendégek hasonlóan szerencsés körülmények közepette egyenlítettek. Aztán le kell cserélni az agyrázkódást szenvedő Horvát Andrást. A félidő végén Skribát lökték fel a 16-oson belül, a jogos büntetőt a sértett gólra váltotta.

 

Fordulás után gyorsan megfogyatkozott a vendég: kapura törő Takácsot rúgták fel hátulról. Az emberhátrányba kerül Dunaharaszti minden mindegy alapon ment előre, keményen futballozott. A helyzetek a sárváriak előtt adódtak, ám kimaradtak, így az utolsó pillanatig kiélezett csatát vívtak a felek. A hazai győzelem megérdemelt.

Bojan Lazic: – Olyan nehéz, kemény meccset kaptam, amilyenre számítottam. Nagyot küzdött a csapatom, megérdemeltük a győzelmet, gratulálok a fiúknak! Fontos három pontot gyűjtöttünk be.

További eredmények: Vidi II.–Ménfőcsanak 1-1, Puskás II.–Szabadkikötő 3-2, Nagykanizsa–Ajka 1-0, Komárom–III. Kerület 0-4, Érd–Andráshida 3-2, Csepel–BKV 0-0, Pápa–Pénzügyőr 0-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában