Nyilatkozat

2019.03.01. 16:10

Nem fogja megváltoztatni döntését Keringer Zsolt

A Haladás Szurkolói Kör volt elnökét sokan keresték meg a bejelentése után.

vaol.hu, haladas.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Haladás Szurkolói Kör elnöke, Keringer Zsolt szerdán saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy lemond tisztségéről, és kizárólag szurkolóként kíván részt venni a Szombathelyi Haladás életében. A klub hivatalos honlapjának tett nyilatkozatában elmondta, hogy nem szeretné megváltoztatni döntését:

- Ezúton is szeretném megköszönni az eddig munkámhoz kapott szurkolói támogatást – mondta a haladas.hu-nak Keringer Zsolt. – A bejelentésem után kapott facebook-bejegyzések, személyes és telefonos köszönetek és támogatások elmondhatatlanul jól estek! Minden Tiszteletem a Szurkolóké és köszönöm az eddigi bizalmat, de a döntésemet nem szeretném megváltoztatni és a közeljövőben nem akarok semmilyen szinten tisztséget vállalni. Csak és kizárólag szurkoló szeretnék maradni és ahol persze tudom, segítem a csapatot és a szurkolókat! Remélem lesz egy olyan csapatunk, amelyre büszkék lehetünk és együtt ünnepelhetünk még sok-sok Hali-győzelmet és sikert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában