a Pápa vitte el a három pontot

2019.04.22. 20:17

Kellemetlen sárvári vereség

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a vendég Pápa ellen szenvedett fájó vereséget a Sárvár FC.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Sárvár FC–Pápai Perutz FC 1-2 (0-1). – Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Zám Zs.

Sárvár: Sásdi – Maráczi (Koronczai, 77.), Pados, Nyírő, Horváth A. – Potyi, Farkas (Kun, 51.) – Pető, Skriba, Hoós (Takács Á., 65.) – Rajzinger. Edző: Bojan Lazic.

Gól: Skriba (85.), ill. Hanzl (28.), Ivancsics (82.).

A két rossz formában lévő csapat meccsét a hazaiak kezdték jobban, lendületesebben – egyből támadólag léptek fel. Mégis a vendég szerzett vezetést: a Haladás volt futballistája, Hanzl Máté rúgott látványos gólt szabadrúgásból. Nem roppant meg a Sárvár, rohamozott tovább. Fordulás után aztán még jobban magához ragadta az irányítást a házigazda, és több lehetősége is volt az egyenlítésre – ám a jobbnál jobb helyzetek is kimaradtak. És ahogyan ilyenkor lenni szokott: büntetett az ellenfél. A Pápa egy kavarodás után szerzett szerencsés gólt. Skriba jogos 11-esből gyorsan egyenlített.

 

A Sárvár a hajrában még bőven döntetlenre menthette volna a meccset, de képtelen volt kapuba találni. A játék képe alapján nem érdemelt vereséget a Sárvár – de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát.

Bojan Lazic: – Nagyon rossz szériában vagyunk – pedig ezúttal sem érdemeltünk vereséget. Küzdöttünk becsülettel, számtalan helyzetet kidolgoztuk, sorra rúgtuk a szögleteket, mégsem tudtunk betalálni. Az ellenfél pedig három kapura lövéséből két gólt szerzett. Nehéz ilyenkor mit mondani. Megyünk, dolgozunk tovább, vasárnap Nagykanizsán javítunk!

További eredmények: MOL Vidi II.–Pénzügyőr 1-0, Érd–Ajka 2-2, Csepel–Dunaharaszati 1-2, BKV–III. Kerület 2-2, Andráshida–Ménfőcsanak 1-3, Komárom–Puskás Akadémia II. 2-4, Nagykanizsa–Szabadkikötő 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában