amerikaifutball

2019.04.15. 21:19

Lendületben a Crushers

 Ismét átgázolt ellenfelén az amerikaifutball-csapat.

Tóth Gábor

Baranyai Tibor három TD-t passzolt

Fotó: Unger Tamás

Látványos játékkal, magabiztos győzelemmel (44-0) folytatta szereplését a divízió I-es bajnokságban a Szombathely Crushers amerikaifutball-csapata. A címvédő Crushers a Budapest Cowbells 2 elleni 49-20- as győzelemmel kezdte a szezont. A második fordulóban pedig az újonc, két vereséget maga mögött tudó Dabas Sparks együttesét fogadta – a kötelező győzelemért.

Baranyai Tibor három TD-t passzolt
Fotó: Unger Tamás

Ennek megfelelően a Crushers egyből nekiesett ellenfelének, egy pillanatra nem hagyott esélyt riválisának, végig nagy fölényben volt, és 29-0-s félidő után végül 44-0-ra nyert a 150 néző előtt megrendezett mérkőzésen. Bökfi Kornél, Gálos Márton, Halász Dominik, Tatár István, Májer László és Trevin Howard futott touchdownt (TD), Horváth Balázs hibátlanul rúgta az extragólokat, Trevin Howard és Májer László pedig egy kétpontos futást is összehozott. Nagy formában játszott Baranyai Bence is, aki három TD-t passzolt, az ismét remeklő védelemből pedig ki kell emelni Rozmann Gábort, aki 14 (!) alkalommal vitte földre az ellenfél labdás emberét. A két csapat nem volt egy súlycsoportban.

– Kiváló meccset játszottunk, a játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk – értékelt a Szombathely Cru shers elnökhelyettese, játéko sa, Gerencsér Milán. – A támadósorunk remekelt, működött a futás, a passzjáték, ennek köszönhetően látványos, fölényes győzelmet arattunk; szerzett pontok tekintetében talán túl is teljesítettük magunkat. A védelem ismét hozta magát, nullán tartotta az ellenfelet, a Dabasnak szemernyi esélye sem volt a pontszerzésre. Jól működtünk csapatként, és jó egyéni teljesítményekben sem volt hiány. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy Csepregre is elkísértek minket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában