Statisztika

2019.05.31. 08:33

A Haladás támadó középpályása a bajnokság legjobbja volt a posztján

A szombathelyi klub portugál labdarúgója két Fradi-játékost is maga mögé utasított.

vaol.hu, haladas.hu

Fotó: Unger Tamás

Az instat játékoselemző rendszer elkészítette a 2018/19-es bajnoki év összesítéseit. A kimutatásból gyakorlatilg mindent meg lehet tudni, amire egy szakember, de akár egy szurkoló is kíváncsi lehet. Érdekesség, hogy például a bajnokság legtöbb helyzetét a Haladás hagyta ki – írja a klub hivatalos honlapja.

Amire viszont büszke lehet a szombathelyi klub: az instat rendszere alapján a bajnokság legjobb támadó középpályása Rui Pedro lett! A portugál labdarúgó megelőzte a két FTC-játékost, a második Gorriarant és harmadik Nguent. A bal oldali középpályások között pedig az előkelő harmadik helyen zárt a bolgár válogatott, Galin Ivanov. Itt a volt ferencvárosi Petrjak végzett az élen, második a kisvárdai Grozav.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós kijelentette, hogy a másodosztályban csak magyar játékosokkal számol a klub, vagyis sem Rui Pedro, sem Ivanov nem tart a csapattal az NB II-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában