Sajtótájékoztató

2019.05.15. 21:48

A Miell továbbra is támogató marad Körmenden

Az Egis Körmend-Szolnoki Olaj KK rangadó előtt sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Miell Quality Magyarország Kft. további egy évig a körmendi csapat támogatója marad.

Tóth Judit

Fotó: Szendi Péter

A sajtótájékoztatón Németh Zsolt, az Egis Körmend ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy a körmendi kosárlabda sport közel hat évtizedes történetében mindig voltak olyan magánszemélyek és cégek, akik támogatták a csapatot. Szerencsére most is vannak szponzoraink, akik fontosnak érzik, hogy segítsenek és ezek a támogatók óriási értéket jelentenek a csapatnak – mondta Németh Zsolt. Ezután Bebes István, Körmend polgármestere vette át a szót. A városvezető kiemelte, hogy igyekeznek megteremteni a minőségi utánpótlás nevelés feltételeit Körmenden.

A cél, hogy minél több tehetséges fiatalt tudjanak beépíteni a felnőtt csapatba. Berta Gergely, a Miell Quality Magyarország Kft. értékesítési vezetője kiemelte, hogy immár harmadik éve támogatják a körmendi kosárlabda csapatot és ez számukra is megtiszteltetés. A következő egy évre szóló szerződést Botfa Bálint, a Miell Quality Magyarország Kft. tulajdonosa és Németh Zsolt, a körmendi klub ügyvezetője szignózta. Bódis Tamás, a Sport 36 Kft. tulajdonosa azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy a körmendi utánpótlás-neveléssel kapcsolatos tervek egybecsengenek cége elképzeléseivel. A felnőtt csapat szerelését a Sport 36 készíti, emellett ettől a szezontól rugalmasabb és sokoldalúbb lett a szurkolók kiszolgálása is. Elképzelhető, hogy a jövőben a játékosok egyedi gyártású, extra feliratozású mezekben lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában