Labdarúgás

2019.05.10. 20:40

Hazai pályán játszik a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. forduló­jában a bentmaradásért küzdő Sárvár FC a dobogóra hajtó Komáromot fogadja vasárnap (17.00).

Tóth Gábor

Sárvár FC–Komárom VSE (vasárnap, 17.00). Bojan Lazics: – A múlt heti győzelem jót tett a csapat önbizalmának, végre kilábaltunk a hullámvölgyből. Ugyanakkor annak a három pontnak csak akkor van igazán értéke, ha a Komárom ellen is nyerünk. Egy masszív, jól összerakott, eredményes futballt játszó csapatot fogadunk. Nem véletlenül van versenyben a dobogóért. Ellenfelünknél jó a fiatal és a rutinos játékosok aránya. A Komárom rengeteg gólt szerez pontrúgásból

– Keneseire építve nagyon jól használja ki a szabadrúgásait, szögleteit. Felkészültünk a mérkőzésre, tudjuk például, hogy a lehető legkevesebb szabálytalanságot szabad elkövetnünk a kapunk előterében. Bizakodó vagyok, mert a csapat együtt van, motivált a társaság. Problémáink azért vannak, mert az eltiltott Skriba személyében egy kulcsemberre nem számíthatok. Mindenki más harcra kész. Nagyon kell nekünk a három pont, be is fogjuk gyűjteni! Várható összeállítás: Sásdi – Maráczi, Pados, Nyírő, Horváth A. – Potyi, Kun – Pető, Farkas, Hoós – Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában