Extraliga alapszakasz

2019.05.05. 21:39

Játszmát sem vesztettek a vasi asztalteniszesek

Még csak játszmát sem engedélyezett a CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels férfi asztalitenisz-csapata a házigazda Gödöllőnek az Extraliga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.

Horváth Erika

Szita Márton győzelmei sokat segítettek Fotó: Szita Márton

Gödöllői EAC–CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels 0-7. – Gödöllő, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Páros: Martinecz, Bak–Fazekas, Szita 0:3 (-7, -6, -1) (0-1). Egyéni, 1. forduló: Bak–Kriston 0:3 (-11, -7, -8), Benyovszki–Fazekas 0:3 (-7, -7, -6), Martinecz–Szita 0:3 (-6, -6, -9) (0-4). 2. forduló: Bak–Fazekas 0:3 (-11, -13, -7), Martinecz–Kriston 0:3 (-4, -5, -3), Benyovszki–Szita 0:3 (-7, -5, -4) (0-7).

Az alapszakasz 17. forduló­jában a sereghajtó Gödöllő vendége volt a bajnoki címvédő, néhány napja a Közép-­európai Szuperligában ezüstérmet szerző celldömölki gárda. Akárcsak a két csapat őszi, celli találkozóján, a gödöllőiek nem tudtak egy győzelmet sem szerezni. A hazaiak első számú játékosa, Bak Imre ugyan egy, illetve két szettben szorongatta Kriston Dánielt és Fazekas Pétert is, de a vasiak tapasztalt asztaliteniszezői nem engedtek ki a kezükből egyetlen játszmát sem. Győzött: Fazekas 2, Szita 2, Kriston 2, Fazekas–Szita.

Az alapszakaszból még egy forduló van hátra: teremproblémák miatt május 16-án, csütörtökön 18 órától fogadja a CVSE a négyes döntőre hajtó Mezőberény együttesét. De ezzel még nem búcsúzik a celli csapat a hazai közönségtől, hiszen június 1–2-án Celldömölk lesz a házigazdája – a CVSE pedig résztvevője – az idei Final Fournak, ahol eldőlnek a dobogós helyezések. HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában